Punten 18e ronde en eindstand

De laatste race van het Formule 1-seizoen is achter de rug en de punten zijn verdeeld. Daarmee zijn ook de eindstanden in de F1manager bekend.

Deze ronde zag maar liefst 23 deelnemers met het hoogste aantal punten, namelijk 484. De winnaars van deze achttiende ronde zijn AtomiC25, Ax3, BitetheBullet, Dansgek, de-hunter, drekes, edos, EI-tje, GrapeFruit, JM73, Jorismol, MilanvanEck, MSNMGH, peterhgv, Peterselieman, RealBizkit666, reffie, RobbieF1, Rover, Sempy, speedymofo, Teddi en Weekstrom.

De winnaar van de F1manager van FOK!sport is RobbieF1 geworden, die in totaal 5188 punten scoorde. Hij wint een gesigneerde canvas van Robert Doornbos/Red Bull, en een Christijan Albers-fanpakket met een shirt, een cap, een mousepad en een litho.

De tweede plaats, met 5185 punten, is Weekstrom geworden. Hij krijgt als prijs een litho en een shirt van Christijan Albers en een Robert Doornbos-cap.

Nummer drie is speedymofo geworden, met 5131 punten. Hij wint een Christijan Albers-litho en -cap.

Op de vierde plaats, met een puntenaantal van 5130, is Proud2beDiepfries geëindigd. Hij wint een Christijan Albers-shirt en een Robert-Doornbos-cap.

Nummers vijf tot en met zeven, respectievelijk Silly_S met 5084 punten, Ultra2D met 5053 punten en reffie met 5041 punten, winnen een Robert Doornbos-cap. piemelpak heeft met 5033 punten de achtste plaats behaald en wint een Christijan Albers-cap.

Plaatsen negen en tien zijn voor Ax3 (5003 punten) en mbn (4997 punten).


Update:
Aangezien mbn begin dit seizoen nog sportcrew was en actief heeft meegeholpen om de manager op te starten, gaat de prijs voor de tiende plaats naar nummer elf, edos, die 4912 punten heeft gescoord. Ax3 en edos winnen een Christijan Albers-mousepad.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Pitbox Race Events, JP Art en Fabgadgets.com.

Zouden alle prijswinnaars hun naam- en adresgegevens plus hun usernaam willen mailen naar sport@fok.nl, zodat we de prijzen kunnen versturen?

Naast het individuele klassement, is er ook gestreden om de eer door middel van subleagues. Daar gaat R.I.P. Ferrari er met de eerste plaats vandoor, zij hebben in totaal 5022 punten verzameld. Tweede in het klassement is Twijzel boppe geworden, met 4690 punten. Op plaats drie is ToetToet geëindigd, met een totaal van 4660 punten.

De crew van FOK!sport feliciteert de winnaars en bedankt alle 2934 deelnemers voor het meespelen in de F1manager van dit jaar. De F1manager van 2007 zal begin maart open gaan, ruim voor de eerste race, de Grand Prix van Australië op 18 maart.

Submitter:  Bron: FOK!sport