[A1GP]Team Nederland heeft sponsor binnen

Het A1 Team Nederland van teambaas Jan Lammers heeft met de Nederlandse CV-ketel fabrikant Remeha een sponsorcontract afgesloten. Daarmee heeft het team eindelijk een sponsor voor het nieuwe seizoen binnen gehaald. De verwachting is dat er nu meer zullen volgen.

"We zijn verheugd over dit eerste sponsorship met Remeha. A1 Team Nederland ondervindt een sterk toenemende belangstelling van het Nederlandse en buitenlandse bedrijfsleven. Wij gaan er vanuit dat we tijdens de komende 18 maanden de eerste overeenkomsten met de grote Nederlandse multinationals gaan afsluiten en tot dat moment zijn we uiterst conservatief in ons sponsorbeleid en willen we het klimaat beschermen", aldus Lammers.

Michel van Oers, marketingcommunicatie manager van Remeh, zegt dat vooral het innovatieve en grensverleggende aspect van A1 Grand Prix het bedrijf aanspreekt. "Ook wij moeten in een competitieve markt nooit tevreden zijn met de kwaliteit van onze prestatie. Vandaar dat wij ons graag bij A1 Team Nederland aansluiten om samen deel te nemen aan de enige echte ’World Cup of Motorsport, de A1 GP Series. En hoewel het Remeha logo op de auto bescheiden is, verwachten we met de juiste communicatiemiddelen eromheen veel profijt uit deze samenwerking te kunnen halen"

Op 1 oktober start het nieuwe seizoen van de A1GP met de A1 Grand Prix in Zandvoort. Meer dan honderdduizend kaarten zijn in korte tijd verkocht voor het raceweekend.