Renault rekent op verbetering

Fernando Alonso en Giancarlo Fisichella rekenen op een beter resultaat op de Nürburgring. Ze geloven dat de verbeteringen aan de auto, die ook al in Monaco werden gebruikt, in Duitsland optimaal benut kunnen worden.

In Monaco had Renault in de race veel last van bandenproblemen. Met plaatsen vier en twaalf was het team na de afgelopen successen niet meer tevreden. In de Grand Prix van Europa verwacht het team weer top te zijn.

Fernando Alonso gelooft daar zeker in: "Vorig jaar finishten we hier vierde en vijfde, dus met de R25 zit een podiumplaats er zeker in. De auto had een nieuw aerodynamisch pakket in Monaco, maar ik denk dat we daar de voordelen nog niet van hebben gezien. Op een normaal circuit, zoals de Nürburgring, zullen we die voordelen zeker hebben. Ik denk dat het voor ons belangrijk is om weer voor de toppositie te vechten."

Fisichella twijfelt iets meer: "Na een race zoals in Monaco is het moeilijk om totaal zelfverzekerd te zijn voor een Grand Prix een week later. Ik geloof echter dat de Nürburgring veel beter voor ons zal uitpakken."