Inter verliest bij Messina

In de Italiaanse Serie A heeft Internazionale zijn ongeslagen status in uitwedstrijden dit seizoen moeten opgeven. Inter verloor met 1-2 bij Messina, ondanks het verlies blijven de Milanezen wel derde in de stand.

Vlak na rust kwam Inter op voorsprong dankzij een goal van Julio Ricardo Cruz. In de 59e minuut maakte Arturo Di Napoli de gelijkmaker, en drie minuten in blessuretijd scoorde Rafael Pereira da Silva de winnende treffer voor de Sicilianen.

Inter heeft nu 59 punten uit 53 wedstrijden, en zag Sampdoria naderen tot vier punten. Sampdoria won thuis met 2-1 van AS Roma, dankzij treffers van Max Tonetto en Francesco Flachi. Vincenzo Montella scoorde in de blessuretijd voor de Romeinen, die voor de derde maal op rij verloren.

In de Serie A geven de derde en de vierde plaats aan het eind van het seizoen recht op deelname aan de voorronde van de UEFA Champions League. Udinese is ook nog in de race daarvoor, zij wonnen zaterdag de uitwedstrijd bij Siena met 2-3 en hebben twee punten achterstand op Sampdoria.