Button verwerpt Ferrari-dominantie

Jenson Button denkt dat de dominatie van Ferrari dit seizoen wel zal meevallen en het zeker geen seizoen als in 2002 wordt.

Ook Button was wel verrast door de voorsprong van Ferrari in het afgelopen weekend. Hij realiseert zich er echter ook bij dat Ferrari het meestal goed doet op Albert Park. Met de eigen vooruitgang van BAR hoopt Button dan ook Ferrari dit jaar nog een keer te kunnen verslaan.

Button vertelt: "Natuurlijk was ik ook verrast door hun snelheid, maar vorig jaar waren ze ook al snel in Melbourne. Twee weken later in Maleisië was het echter al een ander verhaal. Ik weet dat de fans in de eerste plaats een spannende race willen zien en in vergelijking met vorig jaar was deze wedstrijd eerder saai, maar in 2002 waren er veel slechtere races. Er waren nu toch een aantal leuke gevechten en een paar mooie inhaalacties."

"We hebben deze keer ook geen grote crash bij de start gehad en dus werd het startveld niet door elkaar gegooid zoals vorig jaar. Ik denk in elk geval dat we in Maleisië al weer veel dichter bij Ferrari zullen zitten en hun kunnen verslaan. De fans hoeven zich geen zorgen te maken.", aldus Button.