Speciale Tiësto-versie van DJ Hero in de maak

Er zal een speciale Tiësto-versie komen van DJ Hero, Activision heeft daarvoor een overeenkomst afgesloten met de wereldberoemde DJ. Tiësto heeft dat onlangs zelf in een nieuwsbrief bekendgemaakt. De speciale versie is in lijn met de Metallica- en Aerosmith-versies die zijn uitgekomen van Guitar Hero. "Dit is een geweldige manier om mensen kennis te laten maken met DJ'ing. Ik denk dat veel mensen erachter zullen komen dat het niet zo makkelijk is als het lijkt", zo schreef Tiësto in de nieuwsbrief.

In DJ Hero zul je met een draaitafel aan de slag gaan. Deze bevat sample-knoppen, een crossfader en natuurlijk een ronde schijf om mee te scratchen. De gameplay zal vergelijkbaar zijn met Guitar Hero, alleen zul je nu de sample-knoppen moeten gebruiken in plaats van de fretbuttons en functioneert de scratchschijf als de strumbar. Verder neemt de crossfader de taak van de whammybar over.



DJ Hero zou ergens in de zomer van 2009 moeten uitkomen. Over de releasedatum van de Tiësto-versie is helaas nog niets bekend.