Pirates vs Ninjas Dodgeball uitgesteld

Sexy uitgever Gamecock heeft met pijn in het hart aan moeten kondigen dat de nu al populaire Xbox Live Arcade titel Pirates vs Ninjas Dodgeball is uitgesteld.

Volgens de uitgever komt dit doordat de game al is uitgebracht door softwarepiraten. "We zien hier de ironie van in," aldus Christopher Stockman, Studio Director bij developer Blazing Lizard. "We maken ons echter geen zorgen, we hebben een zeer goed Ninja-team op de zaak gezet en ze zijn op dit moment al bezig om de piraten op te jagen. Daarnaast geeft het ons wel de kans om de game te verbeteren."

De game zal dankzij de extra tijd die nu beschikbaar is zal de game wel meer spelmodi bevatten, waaronder een waarbij de meer traditionele regels van trefbal nageleefd worden.

Om de pijn van de vertraging enigszins te verzachten heeft Gamecock besloten vijf verse screenshots vrij te geven, alsmede een developer interview.




Mocht het nog niet duidelijk zijn: de game is niet uitgelekt of op internet beland, de developer had een excuus nodig om het uitstel aan te kondigen