Partner wil dat Natasia Gouden Kooi verlaat

De 32-jarige Gouden Kooibewoonster Natasia, die in oktober zwaar onder vuur kwam te liggen door haar deelname aan het tv-programma, moet naar huis toe gaan. Dat eist haar vriend Wilgo. Hij wil niet meer alleen voor haar kinderen, Yairo (6) en Cheyenne (9) zorgen.

Indertijd ontstond al enorme ophef omdat Natasia haar kinderen achterliet om deel te nemen aan het Tien (toen nog Talpa)-programma. De PvdA stelde zelfs Kamervragen over het incident. In de Tweede Kamer bleek toen een meerderheid van CDA en PvdA van mening te zijn dat de moeder haar kinderen verwaarloosde.

Natasia's vriend Wilgo vindt dat De Gouden Kooi zijn vriendin alleen maar slechte publiciteit geeft. Natasia hoopt dat hij zijn mening bijstelt. Er is een week bedenktijd ingesteld. ''We laten het nu alletwee zakken. Ik heb mijn doelen nog niet bereikt. Ik wil nog nieuwe borsten en een buikwandcorrectie. Tevens wil ik heel graag nog mijn rijbewijs halen. Met dat plus een diploma kan ik een betere mamma voor de kinderen zijn.''

Eerder kreeg Natasia al een ultimatum van haar vriend, maar daarop reageerde ze met een uitgebreide brief, die tegen haar zin in op ons eigen forum nog tijdens het schrijven ervan integraal werd gepubliceerd. De volledige brief, inclusief taal en spelfouten, is ook onderaan dit bericht te lezen.
volledige brief
"Lieve Wilgo,

Het spijt me dat alles is gelopen zoals het gelopen is, in de eerste instatie was de Gouden kooi iets wat ik graag wilde doen jij vond het helemaal niets maar na een tijdje ben je toch met mij mee gegaan en zag je toch wel dat het een mannier zou zijn voor ons om samen onze toekomst verder te kunnen plannen met het te winnen geld.
Er zijn best veel dingen gebeurd ook mede door mijn schuld,eerst dat gedoe met brian en daarna met nena daar heb jij flink wat commentaar op gekregen van mensen en jij had daar ook best een uitgesproken mening over wat je goed recht was natuurlijk want ik zat ook helemaal fout.
Het jammere is dat na die tijd kon ik niets meer goed doen bij jou,ik heb je gevraagd of je met mij wilde trouwen en had allemaal leuke en vooral mooie plannen voor ons,maar ook dat vond jij niets en al helemaal niet op tv,ik heb een ontzettend mooi lied voor jou gezongen wat zei jij als jij gaat zingen loop ik weg,mijn haar was niet mooi ik was te mager,mijn make-up zag er niet uit niets was goed.
Kijk begrijp me niet verkeerd ik heb ontzettend veel respect voor jou voor alles wat je voor mij en de kinderen doet,die niet eens van jou zijn ik weet dat jij een hoop over je heen hebt gekregen ook mede dank zij merlien ook ik heb het hier erg moeilijk mee want dat zijn dingen die ik ook van Stijn hoor,ik begreep dat Kevin last had gekregen op de voetbal club door het kaartje wat ik gekregen heb dat vond ik erg vervelend om te horen ik zou heel graag willen weten wie die verhalen de wereld in hebben geholpen en dan niet te vergeten alles wat er op mamjo te lezen was,talpa heeft ook op mamjo gekeken en als het goed is, alles wat er stond weg gehaald.
En dan is nu ook milton zomaar weer in beeld en daar zit jij niet op te wachten nogal logisch ik ook niet zolang hij het jou en de kinderen het niet moeilijk maakt kunnen we het beter zo laten,ik heb ook begrepen dat jij ook last heb met judith wat is er dan aan de hand waarom maakt zij het jou weer moeilijk? Je geeft de kinderen toch gewoon elke maand geld? Ik heb geprobeerd om 12 uur (.......) verlaten om met jou te komen praten maar dat is niet gelukt,ik weet dat jij niet hier heen gaat komen om te praten en trouwens1 uur is te kort om alles te bespreken wat jou dwars zit,ik zou het wel heel graag willen weten maar 1 ding weet ik eker ik zal jou niet meer voor blok zetten,ik wil heel graag naar huis naar jou en de kinderen helemaal nu jij gezegd hebt dat jij bij mij weg gaat en ik gehoord heb dat yairo grieperig blijft en naar Groningen moetom na gekeken te worden ik maak me daar heel erg zorgen om.
Maar het is een feit dat ik niet zomaar weg kan lopen hier en als jij nadenkt weet jij dat ook wel die lening staat op mijn naam en het is geen (.....) beginnen om er beter van te worden en dan vervolgens met een schuld van 1100euro weg lopen die hoofdpijn wil ik echt niet,maar jou wil ik ook niet kwijt ik hou ontzettend veel van jou en ik heb jou heel hard nodig,ik heb jou steun en liefde nodig want zonder jou kan ik dit niet afmaken,ik wil heel graag naar huis en proberen al mijn doelen thuis te bereiken maar jij weet net zo goed als ik dat,dat niet gaat werken,mijn toekomst ligt bij jou yenne en yairo en ik wil heel graag met jou in suriname gaan wonen,ik weet dat ik erg veel van jou vraag en dat jou emmertje nu over gelopen is want je moet mij nu al 111 dagen missen en dat is erg lang maar vergeet ook niet dat het voor mij ook erg lang is en jij kunt alles zien wat ik doe maar dat kan ik niet van jou,dus de vraag is hoelang houd jij het nog vol zonder mij en zonder sex jou hoofd zal daar nu niet naar staan maar dat zal niet altijd zo blijven,het enige wat ik nu aan jou vragen wil is als je het alsjeblieft nog een paar maanden vol wilt houden,het zal niet mee vallen want dat doet het voor mij ook niet maar wil je het alsjeblieft proberen en schrijf mij terug ik wil heel graag weten wat er allemaal aan de hand is en wat ik daar aan kan doen zonder hier weg te hoeven lopen met een schuld van 1100euro.
Als ik een mannier kon vinden hier van uit de villa om het geld terug te verdienen of iets in die richting kom ik meteen naar huis dat beloof ik.
Laat je niet gek maken door niemand dat doe ik ook niet ik ben al lang blij dat astrid en joan zo goed helpen en natuurlijk Naomi niet te vergeten zij doet ook erg haar best.
Ik weet dat yenne niet zo goed gaat op school maar daar zitten Stijn en ik boven op want ik heb om extra begeleiding gevraagd voor haar ondanks dat talpa zich er niet mee mocht bemoeien van haar school heb ik toch aan Stijn gevraagd of ze extra begeleiding kon krijgen, en joan en Naomi helpen haar ook extra de weekenden dat ze bij joan is.
Vergeet alsjeblieft niet dat ik ontzettend veel van jou hou en je niet kwijt wil ik heb je echt heel hard nodig,je kunt ook yenne en yai wat meer uit handen geven aan joan en astrid als jij je eigen dingen moet doen of als je met Kevin en jay weg wilt of iets moet doen,want zij zijn er natuurlijk ook nog vergeet niet dat wij wel eens door diepere dalen zijn gegaan en dat er genoeg momenten in ons leven zijn geweest dat wij uit elkaar zijn gegaan maar altijd weer bij elkaar terug kwamen omdat wij bij elkaar horen en jij bent mijn maatje en mijn aller beste vriend en de enige die ik vertrouwen kan en nu vraag ik jou of jij mij ook vertrouwen wild en op mij wilt wachten,ik kan niet zonder jou,en ik wil dat ook niet,de Gouden kooi is inderdaad niet alles en die 1100euro is niet belangrijker als jij en de kids maar ik heb het gewoon niet om terug te betalen ik ga wel mijn best doen om een oplossing te vinden hier voor en als ik die gevonden heb kom ik meteen naar huis.
Ik hou van jou en ik hoop dat je mij snel terug zult schrijven.
Kusje mij."

--

Kijk voor meer De Gouden Kooi in het FOK! Gouden Kooi-forum.