Boze Big Brother-echtgenoot weer bedaard

De boze echtgenoot van Big Brother-deelneemster Monique die woensdagnacht op hoge toon voor de deur van het pand in Aalsmeer het opstappen van zijn vrouw uit het huis eiste, is weer helemaal tot rust gekomen. In een paginagroot interview met De Telegraaf zegt financieel-expert Rob de Roo dat na 24 uur praten en brieven uitwisselen, zijn vrouw in het huis mag blijven zitten.

De Roo was boos omdat op tv minutenlang knuffelscènes werden uitgezonden tussen de 35-jarige Haagse fitness-instructrice en de 24-jarige vrijgezelle bewoner Tijn. Daar werd dan ook nog een romantische muziekje onder gezet. Volgens Rob behoorlijk schadelijk voor zijn twee kinderen van 12 en 15 jaar die op hun moeders gedrag aangesproken werden. Big Brother heeft Rob beloofd dat de beelden niet meer worden 'gekleurd'. Er is alleen sprake van kameraadschap tussen Monique en Tijn, en dat moet de komende uitzendingen ook blijken.

Rob blijkt overigens behoorlijk stennis te hebben geschopt voor het huis, want buiten hoofdredacteur Hummie van der Tonnekreek die snel werd opgetrommeld heeft hij ook gesproken met producent Gijs van Dam en uiteindelijk zelfs Endemol-directeur Paul Römer.

Het laatste nieuws van onze eigen FOK! Big Brother-blog is overigens dat Monique vandaag met een verdrietig gezicht in het huis zit en toch ernstig overweegt of ze niet beter naar huis kan gaan.