'Slachtoffer autobrand was 34-jarige vrouw'

Icoon Binnenlands nieuwsHet lichaam dat gisteren in een brandende auto in Oostvoorne werd aangetroffen is de 34-jarige apothekersassistente Caroline van Toledo uit de Zuid-Hollandse plaats. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Het motief voor de moord is onduidelijk. De woning van de vrouw stond eveneens in brand.

Het slachtoffer werd gevonden in de kofferbak van de auto, welke brandend in het recreatiegebied Kruininger-Gors stond. Mogelijk is de vrouw het slachtoffer geworden van een roofmoord. Ook sluit de politie niet uit dat ze getuige is geweest van een crimineel voorval. De hond van de vrouw werd op straat gevonden met een riem om, wat het vermoeden heeft doen ontstaan dat Van Toledo het huisdier uitliet toen ze door onbekenden werd overmeesterd.

Volgens vrienden van de overledene leidde de alleenstaande vrouw een teruggetrokken bestaan, en woonde ze in een huis naast de boerderij van haar ouders. In de buurt van de woning is het industrieterrein De Pinnenpot, waar met regelmaat illegale hennepkwekerijen worden ontdekt. Donderdag 25 augustus werd in het nabijgelegen Barendrecht de 35-jarige Feyenoord-supporter Gertjan van den Boogaart dood in een brandende auto gevonden. De man, bij de harde kern van Feyenoord-fans bekend als 'Adolf', was door het hoofd geschoten.

autobrand Oostvoorne
De auto van de vrouw werd gisteren brandend aangetroffen