Teveel mensen

Sinds 40 jaar geleden heb ik dat gevoel al. Er zijn gewoon veel te veel mensen op deze aarde. Veelal zinloos volk en nadat we onszelf uitgeroepen hadden tot "homo sapiens" werd het er niet beter op. Bepaald niet. We vonden ontbossing uit, verstedelijking en hoogbouw, oorlog en massavernietigingswapens. Wel mooi dat we dat als die verstandige mens allemaal mochten bedenken. Chapeau.

Ik denk dat we het menselijk leven op aarde slechts op één manier kunnen veiligstellen.

En wel als volgt. Het is niks nieuws. De Chinezen, slim volkje,bedachten het al tig jaar geleden. Het zou Confucius zelf geweest kunnen zijn. Elk stel man/vrouw mag slechts nog één nazaat produceren. Echt geniaal plan om overbevolking tegen te gaan.
De vraag blijft echter hoe we dit wereldwijd gaan doorvoeren. Hoe om te gaan met mannen in Afrika die dagelijks een kind verwekken en zich vervolgens, na 34 overlevende nazaten, hen achterlatend inclusief de vele moeders, hun eigen enorme mannelijkheid inschepen op een rubberboot met dubieuze motorisatie en uiteindelijk met hulp toch landen op een stoel in Ter Apel ?
En hoe dan met homoseksuelen? Want de mens is niet hermafrodiet. Best lastig. Je wilt een kind maar dan heb je daar altijd weer iemand voor nodig van de door jou niet geadoreerde sexe. Daar moeten we echt iets op gaan bedenken. De homo sapiens is zo slim. Gaat lukken.

In de politiek gaat het nu om omvolking en dat gebeurt. Los van redenen daarvoor of daartegen, we moeten nu echt zo snel mogelijk richting ontvolking, qua mensheid. En de oplossing is simpel. Zelfs ik, als homo sapiens, kan er op komen. Ieder mens slechts één nazaat. Dat reduceert de mensheid best snel. Dan blijf je natuurlijk wel zitten met vragen over homoseksuelen. Stel: twee mannen en die huren een draagmoeder en die zwanger wordt van een zaaddonor en da's logischerwijs niet één van de twee. Oplossing is eenvoudig. Geen anonieme zaaddonaties meer en na één geregistreerde bevruchting. Dan moet de zaaddonor verplicht op non-actief want die heeft één nazaat. Hetzelfde geldt voor de draagmoeder in kwestie. En de homo's, mannen dan wel vrouwen? Tja, dat worden zinloze kamervragen op dinsdag in het wekelijkse Vragenuur. Voor mij echter simpel: je hebt met z'n tweeën een kind en klaar zonder klaarkomen.

Echter, globaal gezien moet de UN (de Verenigde Naties) echt aan de bak om zoden dan de dijk te planten. Ze doen niks aan ontvolking en stimuleren het verplaatsen van mensen. Sterker nog: ze doen alles aan het toenemen van de wereldbevolking. Echt een morbide clubje. Compleet los van realiteit en vooral zelfreflectie. Verplichte sterilisatie vanaf 14 mag van mij in Afrika. Rubberbootjes met benzinemotoren zijn slecht voor het milieu als secundaire reden.

Afsluitend. Alsof de mens iets toevoegt aan de flora en fauna op deze aarde. Nope, het tegendeel wordt al jaren bewezen.

Laten we even slim zijn, zoals het een homo sapiens betaamt, en ons beperken tot één nazaat per mens. Dat alleen kan deze wereld, onze flora, onze fauna en onze mensheid redden. Als we dat doen dan verdwijnen op termijn tandpastaprobleempjes als CO2, stikstofgedoe en oorlogen als vanzelf. Dan is er weer plaats voor iedereen.

Als de mensheid in getallen blijft toenemen gaat het echt mis, voor de planeet en alles wat er op leeft.

Ik heb één kind. Jij?