Vijftig tinten blond (5)

Het vorige deel lees je hier: 'Vijftig tinten blond (4)'

"Heb jij misschien een visitekaartje?", vraagt Lilly mij. Ik rommel wat in mijn tas en pak er een kaartje uit. Nog voordat ik het aan Lilly kan geven, grist ze het al uit mijn handen. Ze leest het kaartje en neemt kennelijk wat gegevens over met haar smartphone.

Sabine rijdt behoorlijk pittig. Wanneer we wachten voor een rood verkeerslicht, staat een man voor ons naar Sabines idee net iets te lang te 'lummelen' voor groen, zoals zij dat noemt. Ze claxonneert twee keer. De auto trekt rustig op. Sabine haalt hem met haar middelvinger gebarend in. "Hey, dat is die man die jou omver liep in de trein", roept Lilly. Inderdaad. Ik kijk hem aan en glimlach.

'Bzzzzt', trilt mijn iPhone in mijn broekzak. Een WhatsApp-bericht. Het nummer herken ik niet. "Heb jij zin?", lees ik op mijn scherm. Ik hou mij van de domme en antwoord: "Zin in wat?" 'Bzzzzt' "Dat weet je best." Lilly kijkt achterom. Ze heeft haar ketting weer in haar mond. Met haar tong glijdt ze langzaam langs het gouden hartje. Ik tik een berichtje terug: "Hmmmm. Ja, ik heb wel zin", en kijk Lilly brutaal aan. "Heb je wel eens een trio gedaan?", tikt ze terug. "Nee, nog nooit." "Durf je?" Ik kijk Lilly aan en knik. Ze glundert en pakt iets uit haar tas.

"Wil je mij ook wat opspuiten?", vraagt Sabine, terwijl ze haar blouse wat verder opentrekt. Ik zie nu duidelijk haar borsten. Cup C met een kleine bruine tepel. Lilly sprayt de bloemengeur op de huid van Sabine. De hele auto ruikt ernaar. 'Bzzzzt', trilt mijn iPhone weer: "Voor Sabine is het ook de eerste keer." "Oeh, spannend", tik ik terug. "Ik zie je wel kijken naar de borsten van Sabine... Wat zijn ze mooi, hè?"

"Zo, we zijn er bijna", zegt Sabine. Ze legt haar rechterhand op de blote bovenbeen van Lilly en kijkt haar aan. Lilly knikt en zegt: "Het is geregeld." Ik scan de omgeving af. We staan ergens op een verlaten industrieterrein voor een bedrijvenverzamelpand. "Kom je?", vraagt Lilly. Ze staat al buiten en opent mijn portier. Ik pak haar jas naast me en stap uit de auto. Ik vergeet daarbij mijn gordel af te doen en val met mijn gezicht tegen de buik van Lilly aan. Ze pakt haar jas van mij aan en lacht. "Ik hoop niet dat je in bed ook zo'n stuntel bent", grapt ze. Sabine pakt een zwarte sporttas uit de kofferbak. Ik kijk hoe haar borsten vrij in haar blouse bewegen. Over haar zonnebril kijkt ze mij aan. Ik blijf gewoon kijken en zeg: "Sabine heeft inderdaad een paar mooie borsten, Lilly."

"Kom, dan gaan we eerst lekker wat drinken", reageert ze alsof ze me niet gehoord heeft. Met de jas over haar arm steekt ze haar sleutels in de deur van het pand.

Het vervolg lees je op: 'Vijftig tinten blond (6)'.

De banner