Vijftig tinten blond (4)

Het vorige deel lees je hier: 'Vijftig tinten blond (3)'

"Sabine", zegt de donkerblonde dame tegen mij, terwijl ze haar zonnebril afdoet. Ik geef Sabine een hand en stel mezelf voor. Ook van Lilly krijg ik nu een hand. Haar hand voelt koel aan. Of is de mijne nou zo warm?

"Jij rijdt met ons mee, toch?", vraagt Lilly op een dwingende toon. Ze trekt haar jas uit en gooit die achterin de auto. Alsof ik er geen nee op kan antwoorden, stem ik in en stap langs de passagiersstoel achterin de auto. "Doe je wel een gordel om, schatje?", vraagt Sabine via de achteruitkijkspiegel.

Lilly neemt plaats op de stoel voor me. Met haar rechterhand trekt ze Sabine naar zich toe. In 'slowmotion’ geven ze elkaar een intieme zoen. Sabine zuigt de onderlip van Lilly gretig in haar mond. "Ik heb je zo gemist." De bruin geruite blouse van Sabine staat iets open en verraadt dat ze geen beha draagt. Ik zit weer te staren. 'Toet-toeeeet', achter ons claxonneert iemand die het allemaal wat lang vindt duren. "Jaja, ik rij al", moppert Sabine. Haar gordel klikt ze tijdens het rijden vast.

"Je drinkt toch nog wel even wat met ons, hè?", kijkt Lilly mij aan. Ze heeft haar slippers uitgetrokken en met haar blote rechtervoet steunt ze tegen het dashboard. Wat zijn de dames van plan? Kan ik ze wel vertrouwen? Gevoelens van spanning en lust beheersen echter mijn gedachten. Het beeld van deze twee dames die elkaar heftig... "Jawel", antwoord ik met een hese stem. Ik schraap mijn keel en antwoord nogmaals: "Jawel." De dames kijken elkaar glimlachend aan.

Uit de jaszak van Lilly steekt een kaartje. Met mijn vingers schuif ik het kaartje er voorzichtig uit, "Lilly Andersson - Sportmassage." Lilly kijkt achterom en ziet dat ik het kaartje uit haar jaszak pak. Ze kijkt me aan. Ik voel me betrapt. Met haar zachte, slanke vingers pakt ze mijn hand vast en zegt: "Volgens mij kun jij wel een massage gebruiken."

'Bzzzzt', trilt Lilly's smartphone weer. Ze laat m'n hand los. "Gék word ik van hem!", reageert ze furieus. "Zet hem toch uit je hoofd", reageert Sabine geïrriteerd. "Je kunt hier écht niet lang meer mee doorgaan zo." Dan klinkt er een trilgeluid van de telefoon van Sabine. Al rijdend leest ze het bericht en tikt ze er één terug. 'Bzzzzt’, die van Lilly. Lilly tikt vlug met haar duimen. Ze kijkt Sabine vervolgens vragend aan. Sabines telefoon trilt. Die leest het bericht, knikt en zegt: "In mijn tas in de kofferbak."

Het vervolg lees je op: 'Vijftig tinten blond (5)'.

De banner