Vijftig tinten blond (6)

Het vorige deel lees je hier: 'Vijftig tinten blond (5)'

Met knallende koppijn word ik wakker. Ik heb het koud. De kamer draait. Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Met moeite kan ik mijn ogen openhouden. Ik probeer bij zinnen te komen.

Het is muisstil. Ik hoor het gezoem van de lamp boven me. Het felle licht doet zeer aan mijn ogen. Aan de muur hangt een witte jas. Ik lig op een soort tafel. Op mijn rug. Ben ik bij de dokter?? Mijn hoofd gonst.

'Bzzzzt', klinkt er vanuit de hoek van de kamer. Op een stoel in de hoek zie ik een broek liggen. En een shirt. En een boxer. Mijn kleren... Op de tafel ernaast liggen mijn sleutels. En mijn portemonnee. De pasjes liggen er allemaal naast. 'Bzzzzt', nogmaals.

Lilly... Sabine... Iets drinken... Langzaam begint het me te dagen. Ik wil van de tafel af, maar... Ik lig vastgebonden. Ik heb de kracht niet... En mijn hoofd, zo zwaar.

Het laatste dat ik mij herinner. Lilly grijnzend. Sabine die binnenkomt. Haar blouse open. Glazen in haar handen. Whiskey? Ze moeten iets in mijn drinken hebben gedaan.

Vanuit de gang komt het geluid van klikkende hakken op de vloer. Maar Lilly had toch slippers aan? Wie... 'Klik-klak-klik-klak-klik' Het geluid komt dichterbij. Vlakbij de deur stopt het. Ik hoor een sleutel in het slot draaien. Ik leg mijn hoofd weer op tafel, op het koude, witte leer. Ik sluit mijn ogen half. De deur gaat open.

Een walm bloemengeur vult de kamer. Door de haren van mijn wimpers zie ik twee dames, gekleed in zwart leer. Strak. Glimmend. Grote, hoge hakken. Ze zeggen niks. Ik doe net of ik nog buiten westen ben.

'Bzzzzt' ... "Op mijn werk" ... "Wanneer?" ... "Nee, dat kán nu niet!" ... "Ik bel je wel als ik klaar ben." ... "Ja, met Sabine ja." ... "Nee, blíjf daar nou maar!"

"Dus meneer krijgt de speciale behandeling..." "Ja, draai jij de deur op slot?"

Volgende week het laatste deel...