Vijftig tinten blond (2)

Het vorige deel lees je hier: 'Vijftig tinten blond'

Een berichtje van mijn werkgever. Of ik morgen iets eerder kan beginnen. Ik pak mijn tas en mijn jas. Met mijn iPhone in mijn rechterhand tik ik snel een berichtje terug en volg de pijlen richting toilet. De dame heeft gelukkig een vers spoor bloemige parfum achtergelaten. Ze kan niet ver meer zijn. Met mijn tas blijf ik achter één van de bankjes in de coupé haken. De man die er zit, moppert dat ik bijna zijn koffie omstoot. Hij likt zijn vingers af. Ik bied nog vlug mijn excuses aan en vervolg mijn weg. Mijn neus achterna.

"Maar vanavond kan ik niet, schatje. Nee, want dan is André thuis." ... "Wat? Nu?" ... "Hier op centraal?" ... "Waar bén je nu dan?" ... "Ja, ik ook in jou." ... "Moment, er komt iemand aan." Met twee rode wangen kijkt ze mij aan. "Ja, hij is mij gevolgd", hoor ik haar fluisteren terwijl ze het toilet binnenglipt. Ze draait de deur op slot.

Op het toilet gaat het gesprek verder. Ik kan er echter niks van maken. Zal ik blijven wachten? Net doen alsof ik ook naar het toilet moet? Mijn hart bonst. 'Bzzzzt', mijn werkgever. "Okido", staat er op mijn scherm. Ik druk het weg.

'Klik', het slot van de toiletdeur gaat open. Een minuut lang staar ik naar het groene vakje onder de klink, maar de deur blijft gesloten. Zal ik blijven wachten? Ik aarzel. Op het moment dat ik de moed heb verzameld om aan te kloppen, zwaait de deur open. Ik blijf verstijfd staan. Zonder te wachten totdat ik haar wat ruimte geef, stapt de dame uit het toilet.

Ze schuift haar lichaam langzaam langs het mijne. Ik voel haar rondingen langs mijn ribben glijden. Ze is een halve kop kleiner dan ik. Ik kijk in haar blauwe ogen en snuif een bloemige geur op, of ik nu wil of niet. 'Bzzzzt', trilt haar smartphone die ze kennelijk in haar beha heeft gestopt. Mijn ogen bewegen in een reflex naar de plek waar ik zojuist het trilsignaal vandaan voelde komen. Ik kijk recht in haar decolleté. Ze kijkt mij ondeugend aan en lacht.

Het vervolg lees je op: 'Vijftig tinten blond (3)'