Plat Haags: Schop alle Drie die Koplopers de grens over!

Wat een vetzuigende baggersite is die frontpage van FOK! toch zeg. Godskanonne. Ik heb het met name over de columns, en dan vooral die onder de titel 'schop de kutmarokkanen het land uit'. Dat staat dan doodleuk als titel lekker modern te wezen, tussen titels als: ik heb Kim Holland gepijpt en Paris Hilton heeft haar in haar bilspleet.

Officieel moet ik op deze plek en op deze plaats serieus ingaan op de entry van ArchEnemy, vorige week zondag. Iets over dat alle linkse mensen arrogant zijn, en als ze niet arrogant zijn, dan zitten ze vast in ouderwetse ideeën. Want volgens Arch is alleen zijn eigen kleine denkraampje modern, gedurfd en van nu. Als je iets anders vindt, tja zeg, dan ben je paternalistisch, geborneerd en vooral ontzettend ouderwets.

Nee, ga ik in mee. Om aan de pseudodiscussie meteen maar een einde te maken: AE, ik voel met je mee! Het is heel rot voor je dat er mensen zijn die nog steeds Groen Links stemmen, ook al heb je al 100 keer opgeschreven hoe elitair, paternalistisch en ouderwets dat is. Wil je een flik, en een kus erop? Zooo, over.

Maar dan nu partijloze partisan, DrieKoplopers. Die gaat opeens stoer lopen doen met titels als Schop die Kut Marokkanen De Grens Over of zo. Zit ik GVD maandenlang mijn mooie woordjes te verspillen aan AE, terwijl het echte neonazigeluid van een voormalige PvdA-er komt! Nou moet ik meteen toegeven dat ik die columns van Drie niet gelezen heb, wat wil je ook, er verschijnen hier op de frontpage van FOK! columns met de regelmaat van een opgevoerde ADHD-klok, je kijkt even niet en de tracker is weer volgejankt met titels als Geil Boodschappenmeisje, Klaarkomen in het sterretje, Joris en Clitoris Driepinter, weet ik veel.

Dus een column als Schop de kutmarokkanen het land uit, die sla ik over. Daarvan krijg ik meteen de smaak van een volle asbak aangelengd met okselzweet en azijn in mijn mond. Dat ga ik echt niet lezen hoor. Neonazigejank, zo gewoon tegenwoordig dat je er nauwelijks meer van verblikt of verbloost. (Maar toch moet je dan even denken aan die Marokkaanse vrienden, hoe zullen die zo'n titel lezen, na ja, hopelijk frequenteren ze andere sites dan de FOK! Stormfrontpage.)

Nou blijkt (in het overleg dat columnisten in een speciaal forumtopic voeren over wie wanneer moet en zo) dat uitgerekend Drie die columntitel in kwestie uit zijn toetsenbord had weten te persen. Drie, dé Drie, de Drie van DrieKoplopers. En het was niet de eerste keer dat Drie die columntitel had durven gebruiken, want er staat een (3) achter de columntitel van Drie. Dus hij heeft het drie keer achter elkaar gedaan... Ammekriebeltje, een PvdA spijtoptant die opeens kutmarokkanen wil deporteren?

Hoe dom kan je zijn, om te denken dat alles wat hier niet al drie generaties woont gewoonweg maar in België of Duitsland gedumpt kan worden? De grens over, het land uit, wat, de Noordzee maar? Om van alle ellende af te zijn? Of toch heel humaan en oudlinksig bij Oldenzaal Duitsland in? Zó dom dus. Zo dom is kennelijk de Manager (want zo noemen ze op FOK! tegenwoordig iedereen die met een bezem een hoekje van de site schoonveegt) Columns.

Manager Columns. Tss. Wees er maar trots op! Hier, de top 10 van meestgelezen columns:
Trap die kutmarokkanen het land uit (3)5515
U gaat uw gang maar5065
Negers spelen geen World of Warcraft4182
“Nu stop ik écht!” (8)4050
Tegen de muur en afknallen die handel3929
“Nu stop ik écht!” (9)3864
Neuken en niezen3673
Ongelovigen hebben het makkelijk3553
Kutjesdag

 

Na Word leraar zeiden ze, Tijls Tips voor thuis, Arnhemse Meisjes, Schandplek op de Werkplek, Heelverhaal, De Consumentenmens en Plat Haags zeg ik: nu stop ik echt (8) hoor, laat dit mijn kutjesdag zijn, wat mij betreft worden alle drie die Koplopers het land uitgeschopt, tegen de muur (in België of Duitsland dan) en afknallen die handel, ik ga wel bloggen en neuken en niezen op een of andere site met veertien fijnbesnaarde linkse gelijkgestemden, gaat u maar lekker zelf in discussie met ArchEnemy, Drie! U gaat uw gang maar! Nu stop ik echt (9)!

Tot nooit!