Welkom 200.000-ste FOK!newbie

Welkom 200.000-ste FOK!user. Of beter gezegd: FOK!newbie. Want jij hebt je zojuist begeven in een poel des verderf, waarbij je omringd bent door puisterige pubers die niets anders doen dan masturberen en reageren op nieuws over Geert Wilders.
Eerst wil ik je uit de droom helpen dat je de 200.000-ste FOK!user zou zijn. Vergeet het maar. FOK! heeft dan wel op papier 200.000 users, in feite ben jij slechts de 15.281-ste newbie hier. De rest zijn kloons, oftewel bestaande users die er plezier in scheppen om met een ander account te zuigen, trollen en stoken. Ikzelf heb bijvoorbeeld 281 kloons, maar dat stamt nog uit de tijd dat ik jong en onvolwassen was, ergens eind 1999 begin 2000. Acht jaar later vind je geen FOK!ker die meer volwassener is dan ik. Vandaar dat ik jou mag rondleiden hier.

Dus laten we opnieuw beginnen: welkom 15.281-ste FOK!newbie. Ik heb geen idee of je een vrouw bent of een man en weet ook niet of je jong bent of oud. Laten wij voor het gemak (lees: mijn plezier) even doen alsof je een lekker wijf bent van 19 jaar.
Op FOK! hebben we diverse onderdelen. Je hebt de weblog, waar niks aan is, een aantal Sport-subsites waar jij als vrouw toch nooit komt, een gamessite waar je als vrouw ook al niets te zoeken hebt, een fotoboek waar je een handvol foto's en wat meer over jezelf kwijt kunt en er zijn de FrontPage en het Forum. De FrontPage is de plek waar je nu bent: hier vind je nieuws dat wordt geschreven met een FOK!sausje. Dat kan luchtig zijn, soms tendentieus (zoek maar op) en vaak grappig, maar ook serieus en informatief. Hier vind je ook de prijsvragen, reviews, specials, columns en polls. De FrontPage biedt je de wereld in een notendop. Je mag hier lekker meepraten of schelden, maar als je teveel scheld kun je voor twee dagen geband worden. Geen nood, want je kunt met ditzelfde account ook op het Forum terecht.
Op het FOK!forum vind je talloze subfora. Deze zijn handig onderverdeeld zodat je meteen weet waar je zijn wilt. Bovenaan staat Feedback. Dit is verreweg het leukste subforum. Hier vind je vele zuurpruimen die het niet eens zijn met het beleid in het algemeen of een crewlid in het bijzonder. Wel raad ik je aan als newbie je niet meteen te mengen in een discussie want dan val je snel door de mand. Alleen de ervaren FOK!ker, ook wel Feedbackhoeren genoemd, wagen zich hier aan confronterende discussies. Hou namen als Swetsenegger, Gelly, SCH en Maanvis in de gaten.

Omdat jij 19 bent, vrouw en ook nog lekker zijn er nog drie subfora die je even in je favorieten moet zetten. In Seksualiteit kun je alles vragen over pijpen, neuken, doorslikken en triootjes. In Relatie & Psychologie leren ze je hoe je moet krassen of hoe je over liefdesverdriet heenkomt (standaard: vergeet die klootzak, neuk met mij). En dan is er nog FOK!userfoto’s. Deze moet je als eerste gaan bezoeken. Daar kun je namelijk jezelf in verschillende poses laten zien. Ook topless. Want op FOK! mag je je tieten laten zien vanaf zestien jaar en dat doen veel meiden ook. En terecht, want we zijn immers ÚÚn grote familie. Dus stop met lezen, maak een foto van je tieten en post ze. Tot zo.

OkÚ, daar ben je weer, ik zal zo even je tieten controleren. Ik wil je ook nog even wijzen op KPD, oftewel Keiharde Porno voor Danny. Daar mag je je tieten en kut laten zien, al of niet gepierced en gepenetreerd. Moet je je wel eerst even aanmelden, wat je dan weer in Feedback kunt doen.
Over Danny gesproken. Hij is de baas hier. Je ziet hem vooral in Feedback of in zijn wekelijkse column op de FrontPage. Je moet een paar dingen weten over Danny. Hij is eigenwijs maar niet rancuneus, bloedgeil op lekkere wijven maar onschuldig (want getrouwd). Als jouw IQ hoger is dan 80 kom je vanzelf een keer in de crew en krijg je met hem te maken. Wat je ook doet, onthoud ÚÚn ding: niet zuigen, dreigen of treiteren, want daar kan hij slecht tegen. Mocht je dat wel doen en uit de crew worden geflikkerd dan helpt alleen het opsturen van een tietenfoto.

Danny’s rechterhand op FOK! is Yvonne. Zij is een vrouw van 38 met als hobby de Eerste Wereldoorlog. Als je Yvonne te vriend hebt dan kun je oud worden op FOK!. Maar owee als je ruzie met haar krijgt. Yvonne heeft van elke FOK!ker een duimendik dossier aangelegd en zal dat zeker tegen je gebruiken. Je kunt het goedmaken door een negentienjarige gespierde knul naar haar toe te sturen, want daar heeft ze een zwak voor.

Tot slot: FOK! is dÚ ideale datingsite. In 8,5 jaar FOK! hebben zoveel FOK!kers met elkaar geneukt dat tussen elke FOK!ker slechts drie schakels zitten. Dus als jij met FOK!user A neukt dan ben je slechts drie SOA’s verwijderd van FOK!user D. Sta er niet van te kijken dat je op een gegeven moment zwanger bent of een saaie huismus die thuis niks meer te vertellen heeft (zie Swetsenegger, zie Danny).

Nou, nogmaals welkom dan 200.000-ste (of eigenlijk de 15.281-ste) newbie. Als je vragen hebt kun je mij altijd bereiken per PM. Dat is dat envelopje bovenaan elke pagina. Dat wil zeggen, als je inderdaad die lekkere 19-jarige chick bent. In andere gevallen, stuur een PM naar Yvonne. Zeg dat je opa nog heeft gevochten tijdens de Slag bij Passendale en je zit geramd.

Oja. FOK! is zwaar verslavend. Voor je het weet zit je hier elke dag te lezen en te kletsen. Je zult de eerste niet zijn die bijna negen jaar later nog steeds hier rondhangt. Dus wees gewaarschuwd.

Veel plezier op FOK!