Zeven nieuwe series die je niet mag missen

3. Lethal Weapon

Lethal Weapon

Lethal Weapon

Start: 21 september
In Nederland te zien via: de welbekende bronnen op het wereldwijde web

17 jaar na de vierde en eveneens laatste Lethal Weapon-film keren de agenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) terug in de gelijknamige actie en humor televisieserie van Matt Miller. Riggs heeft nog steeds suicidale neigingen en jaagt zijn collega's en in het bijzonder zijn partner Murtaugh en zijn gezinsleden regelmatig de stuipen op het lijf.

Matt Miller, die eerder als producent naam maakte met series als 666 Park Avenue, Chuck en Forever, levert met Lethal Weapon een reeks af die zeker bij liefhebbers van de gelijknamige films in de smaak zal vallen.  Clayne Crawford, die eerder al te zien was in onder meer 24, Justified en Rectify is zeker overtuigend als de jonge wilde agent Martin Riggs en ook de al 55 jaar oude Damon Wayans is goed op dreef als de veteraan agent Roger Murtaugh die alleen maar rust wil in zijn laatste dienstjaren, maar daar wel naar kan fluiten met zijn nieuwe partner.

Lethal Weapon 1

Explosieve actie en heerlijk zwartgallige humor vormen de hoofdingrediënten van deze fijne serie waarvan we meer hopen te zien dan de zes op de IMDB aangekondige afleveringen van het eerste seizoen.