FOK! Film & TV zoekt enthousiaste redactieleden!

In het brede aanbod dat we je op FOK! proberen te bieden is, naast het reguliere nieuws en de nodige ongein, ook ruimte voor film en televisie. We schrijven graag over goede films en boeiende tv-series, of worden enthousiast van een gave nieuwe trailer of een interessante gastrol. Om hier voldoende aandacht aan te kunnen besteden op FOK! hebben we echter voldoende mankracht nodig, en daarom doen we graag een beroep op de betere filmnerd of bingewatcher.

We zijn voor onze film- en tv-redactie op zoek naar FOK!kers die een stevige interesse in deze onderwerpen hebben en denken hier op regelmatige en vrijwillige basis iets over te kunnen schrijven. Hierbij kun je denken aan het regelmatig zoeken van film- en tv-nieuws en daarover schrijven, films kijken (in de bioscoop, tijdens persvoorstellingen of gewoon thuis op dvd of blu-ray) en die recenseren, of het schrijven van eigen, originele artikelen over zaken die de filmliefhebber of tv-junkie bezig houdt. Hierbij zoeken we naar breedte én diepte: van films als Under the Skin tot tv-series als Arrow en van een simpele trailer van dertig seconden tot een analyse van iemands filmoeuvre; het is in potentie allemaal interessant!

Wat kunnen wij jou bieden?
- Een leerzame functie bij een leuke site.
- Een goede referentie voor op het cv.
- De mogelijkheid tot creatieve ontplooiing.
- Een speelplaats om jouw creativiteit op los te laten.
- Gratis en voor niets naar (pers)bioscoopvoorstellingen en het ontvangen van dvd's- en/of blu-ray's (mits review, duh).
- Mogelijkheid tot interessante, soms buitenlandse uitjes.
- Ervaring op het gebied van schrijven, taalkennis en eventueel pr-gerelateerde zaken.
- Het opbouwen van een netwerk.
- Het achter de schermen van de filmwereld zien.

Wat vragen wij van jou?
- Het enthousiasme om onze FOK!kers te voorzien van al het relevante nieuws en te informeren met goede reviews.
- Een goede schrijfstijl.
- De leergierigheid die je volgende review of artikel beter maakt dan de vorige.
- De creativiteit om met nieuwe ideeën of uitvoeringen te blijven komen.

Heb je interesse gekregen? Stuur dan een mail naar film@fok.nl o.v.v. 'Sollicitatie redactie' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld in de mail een motivatie, iets over jezelf, jouw username, hoelang je al user bent bij FOK!, hoeveel tijd je denkt te hebben om te schrijven en wat je naast nieuws schrijven nog meer kan doen: blu-ray/dvd-reviewer/bioscoopreviewer (persvoorstelling / regulier). Mocht je een voorbeeld hebben van je schrijfkunsten zien we dat uiteraard graag.

Wellicht tot snel!

Submitter:  Bron: FOK!