Weijers en Van der Werff 'Sexy Vegetariërs'

Icoon ShowbizzDe Stichting Wakker Dier heeft gisteren cabaretier Guido Weijers en actrice Monique van der Werff gehuldigd als de 'Meest Sexy Vegetariërs van 2007'. Op een speciale website kon men een maand lang stemmen op 22 Bekende Nederlanders. Monique en Guido werden sexier bevonden dan Susan Smit, Henny Huisman, Dolf Jansen en Wouter Bos.

Weijers en Van der Werff nemen het kroontje over van Antonie Kamerling en Marly van der Velden.

De laatste jaren is het aantal vegetariërs in Nederland gestegen naar 700.000. Volgens Wakker Dier zijn vegetariërs sexy, omdat het zelfbewuste mensen zijn met een eigen mening. Ze bekommeren zich om dierenleed en doen daar daadwerkelijk wat aan! Duizenden stemmers zeiden in 2006 dat vegetariërs sexy zijn omdat ze diepgang tonen, slank zijn, glanzende haren en een mooiere huid hebben. Ook tonen veel onderzoeken aan dat vegetariërs gezonder zijn en beter voor het klimaat. Volgens organisatie PETA zijn vegetariërs potenter.

Tot zover het promopraatje voor vegetariërs. Foto's van het sexy stel staan op deze site, die helaas momenteel bezweken is onder de belangstelling.