Huntelaar: "Je ziet wel iets ontstaan hier bij Ajax"

Klaas-Jan Huntelaar ziet iets ontstaan bij Ajax, nadat er deze zomer al meerdere miljoenen werden uitgegeven aan nieuwe spelers.

Ajax verzekerde zich in een eerder stadium al van de komst van Hassane Bandé, Perr Schuurs en Zakaria Labyad en legde twee weken geleden Dusan Tadic vast. Daarbij lijken de Amsterdammers zich op korte termijn ook te verzekeren van de komst van Manchester United's Daley Blind.

"Ik denk dat iedereen ziet dat Marc Overmars heel goed bezig is met aankopen", vertelt Huntelaar in gesprek met de NOS. "Iedereen merkt dat. En iedereen voelt dat. Het mooie is: iedereen wil er deel van uitmaken. Dat positivisme zie je. Iedereen ziet dat er fantastisch werk wordt gedaan."

De spits vindt het een goed signaal dat Ajax de portemonnee trekt deze zomer. "Iedereen ziet dat signaal. Als je Justin Kluivert voor 17 miljoen euro verkoopt en je haalt voor 11 miljoen euro Dusan Tadic terug, dan heb je als club een goede deal gemaakt. We willen er vol voor gaan. En ik denk zelfs dat jongens die overwegen om weg te gaan, nu graag willen blijven als er geen juiste club komt. Je ziet wel iets ontstaan hier bij Ajax."