'Cristiano Ronaldo gaat reeks wedstrijden met goal verlengen'

Marcelo gelooft dat Cristiano Ronaldo zijn reeks van twaalf wedstrijden op rij waarin hij namens Real Madrid scoorde kan verlengen. De Portugese ster hielp Real Madrid woensdagavond aan een punt tegen Atletic de Bilbao door drie minuten voor tijd met een hakbal voor de 1-1 aan te tekenen. Ronaldo scoorde voor de twaalfde wedstrijd op rij en daarin was hij 22 keer trefzeker.

"Hij is de beste speler ter wereld. We hebben absoluut vertrouwen in hem, net als in al onze spelers", vertelt Marcelo in gesprek met Spaanse media. "Ik weet zeker dat hij meer gaat scoren in de komende wedstrijden en zijn reeks van twaalf wedstrijden gaat verlengen."

Real Madrid liep voor de dertiende keer tegen puntenverlies aan in La Liga en de achterstand op koploper Barcelona bleef vijftien punten. "We hebben alles gegeven wat we in ons hadden. Hun doelpunt maakte het ons moeilijker, maar we behielden de bal goed en probeerden de wedstrijd te winnen."

"Het is niet zo dat we anders zijn in de Champions League. We kunnen ons vertrouwen niet verliezen op basis van één wedstrijd, we hebben er alles aan gedaan om te winnen. We wilden de drie punten pakken, maar het gelijke spel neemt ons vertrouwen niet weg."

Uitslagen La Liga woensdag
Espanyol - Eibar 0-1
Valencia - Getafe 1-2
Real Madrid - Athletic de Bilbao 1-1