FOK! Wat een weer: en nu de waarheid

Na de desillusie van Djeez, dan nu het echte weerbericht. Er is veel bewolking en slechts een enkele opklaring. In het oosten en noordoosten valt er eerst nog lichte motregen. Van het westen uit gaat er vanmiddag ook elders af en toe (mot)regen vallen. In de avond klaart het in het westen mogelijk weer op. De zuidwestenwind neemt toe naar matig, aan zee (vrij) krachtig en de middagtemperatuur ligt rond 9°C.

In de nacht naar zaterdag is het nog meest bewolkt en kan er hier en daar nog wat lichte motregen vallen. Later in de nacht komen er geleidelijk meer opklaringen. De temperatuur daalt naar 3°C. De wind is zuidelijk en zwak.

Zaterdag begint met wolkenvelden, maar ook af en toe zon, in de loop van de dag neemt de bewolking toe en kan er zeer lokaal een lichte bui voorkomen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noorden tot 11°C in het zuiden van het land. De zwakke zuidelijke wind neemt verder af naar zwak en veranderlijk. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Een anonieme lezer is op vakantie in Oostenrijk (Foto: Anoniem)
Een anonieme lezer is op vakantie in Oostenrijk (Foto: Anoniem)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!