FOK! wat een weer: @#$@#$ Regen

Vanochtend trekt er regen en motregen zuidoostwaarts over het land. In de loop van de dag wordt het van het noordwesten uit droger, maar er blijft tamelijk veel bewolking aanwezig en soms kan er nog lichte motregen vallen. Het wordt ongeveer 9°C, maar in het Waddengebied blijft het kwik steken bij 5°C. De west- tot zuidwestenwind draait naar west tot noordwest en is matig. Aan zee is de wind vanochtend nog (vrij) krachtig.

Komende avond en nacht is het zwaar bewolkt en vooral in het oosten kan nog wat motregen vallen. In het westen komen er enkele opklaringen binnen. Vooral in de noordoostelijke helft van het land is er kans op mist(banken). De temperatuur daalt naar 4°C. De wind draait naar het zuidwesten en neemt boven land af naar zwak tot matig.

Morgen overdag begint nevelig en in het noordoosten en oosten is er aanvankelijk kans op mist(banken). Verder is er af en toe zon, maar in de loop van de dag neemt van het westen uit de bewolking weer toe en valt er plaatselijk wat lichte motregen. In de avond klaart het in het westen mogelijk weer op. De zuidwestenwind neemt toe naar matig, aan zee (vrij) krachtig en de middagtemperatuur ligt rond 8°C. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Zonsopkomst in mistig Farmsum (Foto: Interpretatie)
Zonsopkomst in mistig Farmsum (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!