Verstappen: "We verbeteren ons voortdurend"

Max Verstappen kijkt uit naar de Grand Prix van Hongarije, het krappe circuit staat hem wel aan. Daarnaast is hij positief over de doorontwikkeling van de Red Bull.

"Het is iets te vroeg om te zeggen hoe we het gaan doen in Hongarije, maar we verbeteren ons voortdurend en proberen een betere balans en meer downforce op de auto te vinden. Gelukkig zijn er hier niet veel rechte stukken", zo vertelt de jonge coureur op Verstappen.nl.

Verstappen is wel een liefhebber van de baan nabij Budapest. "De Hungaroring is een geweldig circuit, zeker in een Formule 1-auto. Het is erg krap en dat maakt het op hoge snelheid mooi om hier te rijden, dus daar kijk ik erg naar uit. Monaco zonder muren zou ik het niet noemen, maar het is zeker krapper dan de andere circuits waar we komen. We hebben dit jaar meer grip, dus misschien rijden we in vergelijking met vorig jaar een paar andere lijnen, maar dat is allemaal prima te managen en vrij duidelijk."

De jonge Nederlander hoopt rond het raceweekend ook nog wat te zien van de Hongaarse hoofdstad. "We verblijven altijd in het centrum van de stad, dus we zien wel iets van Budapest. Helaas hebben we nooit veel tijd voor veel sightseeing, maar hopelijk kan ik er een dag rondlopen en de stad wat beter leren kennen."

Verstappen: "We verbeteren ons voortdurend" (Pro Shots / Action Images)
Verstappen: "We verbeteren ons voortdurend" (Pro Shots / Action Images)