Mercedes zoekt sollicitanten voor plek Rosberg

Vorig week verraste Nico Rosberg iedereen met de mededeling dat hij de Formule 1 vaarwel zegt na het behalen van de wereldtitel. Mercedes zit sinds die mededeling met een vacature voor een plekje in het team naast Lewis Hamilton. Maar er is goed nieuws, we kunnen allemaal solliciteren.

Via Twitter liet het Britse tijdschrift Autosport Magazine weten dat er morgen een wel speciale vacature in het blad zal staan. Nadat eerder door het Mercedes-team via Twitter al de nodige grappen werden gemaakt over de vacante positie binnen het team, hebben ze nu dus weer iets nieuws bedacht: je kan solliciteren voor een plekje in de Mercedes Formule 1-bolide.

Het team eist uiteraard dat je gemotiveerd bent, dat je succesvol moet willen zijn en dat teamwork voorop staat. In het bezit zijn van een superlicentie is een pre, maar het lijkt geen onoverkomelijk probleem als je er geen hebt. Naast diverse eisen stelt Mercedes ook wat in het vooruitzicht van de nieuwe werknemer zoals een auto van de zaak, een levensverzekering en prima sportfaciliteiten op de werkplek.

Mercedes zoekt sollicitanten voor plek Rosberg (Pro Shots / Action Images)
Mercedes zoekt sollicitanten voor plek Rosberg (Pro Shots / Action Images)