FOK! Film Top 100 barst weer los

Vorig jaar completeerde Pulp Fiction voor de tweede keer de heilige hattrick van ons grootste en belangrijkste filmevenement van het jaar: de FOK! Film Top 100. Nu de bouwvak zijn einde nadert, is het tijd om de immer prangende vraag te beantwoorden: welke film mag zich dit jaar kronen tot de nummer 1? 

Jullie mogen die vraag natuurlijk wederom zelf beantwoorden! Hoe? Post je lijst met favoriete films op het forum en de organisatie zorgt voor de rest. Onder de deelnemers wordt opnieuw een prijzenpakket verloot dat bestaat uit een drietal blu-rays en één dvd. Tevens zijn er met dank aan NBC Universal een kaartspel en een blikjeskoelhoudersleeve van de film Pixels te winnen.

Jouw toplijst kun je posten in dit topic. Hier vind je ook gelijk de regels voor het inleveren van je lijst, dus lees op zijn minst de OP even door voordat je losbrandt. Je hebt hiervoor de tijd tot en met vrijdag 18 september. 

Voor inspiratie kun je het topic en de uitslag van afgelopen jaar natuurlijk even doornemen. Neem er dus rustig je tijd even voor en hopelijk zien we je terug op het forum! 

Lees hier de uitslag van vorig jaar nog eens na.