Tony Hawk Pro Skater 5 laat gameplay zien

Vandaag heeft Activision de nieuwe gameplaytrailer van Tony Hawk’s Pro Skater 5 gedeeld. De video laat je kennismaken met skateboard profs die losgaan met bekende tricks in allerlei omgevingen. Ook zijn er talloze hard rippende skaters die lol trappen met elkaar en ook biedt de game een aantal geheimzinnige verborgen personages. 

In Tony Hawk’s Pro Skater 5 komen de klassieke Pro Skater-games tot leven in een moderne uitvoering. De game biedt nieuwe levels, waarbij de focus ligt op uitdagende doelen en perfecte beheersing. Reken op het steeds maar verder aanscherpen van je skills op goed scorende tricks. In multiplayer kom je in actie met maximaal twintig medespelers. Praktisch alles wat je in eerdere THPS-games alleen kon doen, is nu ook online met een stel vrienden mogelijk. Je trekt erop uit, unlocked nieuwe content en haalt steeds hogere levels. Zijn je skills zo goed dat je het aandurft, dan neem je het in wedstrijden op tegen wie het maar wil. Online is het sowieso feest, want je kunt je eigen skateparken ontwerpen en die delen met de community.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 verschijnt op 2 oktober 2015 voor PlayStation 4 en Xbox One. De online functies zijn exclusief beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De exacte releasedata voor Xbox 360 en PlayStation3 volgen spoedig, maar ze worden in ieder geval nog voor het einde van dit jaar verwacht. De versies voor Xbox 360 and PlayStation 3 zijn niet online te spelen.