Meer informatie Tony Hawk's Pro Skater 5

Het zat er al een tijdje aan te komen met alle mysterieuze tweets van Tony Hawk, maar het hoge woord is eruit: er komt een nieuw deel van Tony Hawk's Pro Skater, het vijfde deel in de serie. Tony Hawk's Pro Skater 5 zal later dit jaar op Xbox One en PlayStation 4 verschijnen, waarna later de versies voor Xbox 360 en PlayStation 3 zullen volgen.

Er is al een hele rits personages aangekondigd die hun opwachting zullen maken in Tony Hawk's Pro Skater 5. Het zal voor niemand als een verrassing komen dat je met Tony Hawk kunt spelen, maar ook zijn zoon Riley Hawk, Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni, en Andrew Reynolds zijn van de partij.

Verder weten we dat de game negen levels zal bevatten, inclusief power-ups en projectielen die de speler af kan schieten tijdens specifieke missies. Als laatste zal de game naast een singleplayermodus ook multiplayer hebben, voor zowel co-op als versus.

Gameinformer heeft ook nog de hand weten te leggen op een aantal screenshots, die hieronder staan. De game zal ontwikkeld worden door Robomodo games, die de laatste twee Tony Hawk-games Tony Hawk: Ride en Tony Hawk: Shred heeft gemaakt. Deze games werden niet al te enthousiast ontvangen door critici, mede door de rare skateboardvormige controller die werd meegeleverd.

Tonyhawk1

TonyHawk1