Bungie laat meer van Destiny: House of Wolves zien

De Trials of Osiris is een nieuw wekelijks ingame event om de ondertussen veteranen in Destiny meer PvP te geven. Je kunt met je beste gear meedoen in een drie tegen drie eliminatieronde. Elke kill telt dus. De Trials of Osiris begint elke vrijdag en eindigt zondag.

Mocht je gedood worden dan kan een van je teamleden je nog reviven, of als je Warlock speelt kun je nog jezelf reviven door de Fireborn-vaardigheid. Het team die het eerst vijf rondes wint is de winnaar van de gehele match.

Om mee te doen in de Trials moet je een ingame toegangspas 'kopen' van Brother Vance, een nieuwe NPC in The Reef. Het is een soort scorekaart, als je wat matches gewonnen hebt kun je hem die pas tonen om exclusieve wapens en armor te krijgen. Deze items behoren tot de beste in Destiny.

De uitbreiding House of Wolves is beschikbaar voor Destiny op 19 mei. Onderstaande teaser en complete reveal laten genoeg zien wat je kunt verwachten in deze Trials of Osiris. Volgende week gaan we meer zien van de endgame in de Prison of Elders-modus.