DLC-plannen voor Destiny gelekt

Op een foto die vandaag gepost is op een reddit-thread zijn mogelijk de plannen voor alle komende DLC voor de sci-fi shooter Destiny te zien. Op het nogal onduidelijke plaatje zijn onder andere de namen voor de DLC, de releasedata en de eventuele features te zien.

Op de foto zijn onder andere de eerste twee uitbreidingen voor Destiny te zien die al bekend zijn, namelijk The Dark Below dat uitkwam op 9 December en House of Wolves, dat zou moeten uitkomen in het begin van 215. Na The Dark Below en House of Wolves lijkt een grotere uitbreiding te komen genaamd Comet: Plague of Darkness, die volgens reddit-gebruikers twaalf nieuwe storymissies bevat, een nieuwe map genaamd Hive Ship, vier strikes, een patrol, een public event, drie nieuwe subclassen en een verhoging van de level cap naar 30. Als de releasedata op het plaatje kloppen, dan moet House of Wolves op 10 maart uitkomen, en Comet: Plague of Darkness in September.

De naam van de vierde DLC zou Vex moeten gaan heten, en ook hier worden nieuwe storymissies en strikes toegevoegd. De laatste DLC heeft nog geen features, maar wel een naam: Forge of Gods.

Destiny kwam uit op 9 September 2014 en is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. 

Destiny DLC
DLC-plannen voor Destiny gelekt