Vrouw vindt poema in de keuken

Wat is er fijner dan 's morgens wakker worden en een fijn ontbijtje maken? Amalin Haddad uit Santiago zal daar vast anders over denken. De vrouw uit Santiago in Chili trof in haar keuken namelijk een ontsnapte poema aan.

Amalin Haddad was nietsvermoedend bezig met haar ontbijt toen ze ontdekte dat er een ongenode gast in het huis aanwezig was. Haddad: "Ik dacht dat het een hond was, omdat ik zijn poten het eerst zag, maar het was een poema! Een poema zoals je die normaliter alleen in de dierentuin ziet."

Nadat de vrouw naar buiten was gegaan, maakte ze door het keukenraam een aantal foto's van het wilde dier. Terwijl de vrouw buiten op deskundigen stond te wachten, om het dier uit haar huis te laten verwijderen, werd een deel van de keuken vakkundig door de grote wilde poes gesloopt.

Het beest had weinig haast om te vertrekken en slaagde er zelfs in om een aantal verdovingspijltjes uit zijn lijf te trekken. Uiteindelijk slaagde de actie en is de poema naar de dierentuin van Santiago gebracht. Het is niet duidelijk waar het dier vandaan kwam, maar men denkt dat het dier als huisdier werd gehouden en was ontsnapt.