FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 22 september 2000

Protest tegen hoge brandstofprijzen

Actiecomité Actie is Reactie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Uit protest tegen de alsmaar stijgende brandstofprijzen is inmiddels een spontane actie op het internet ontstaan van verontruste burgers waarin via e-mails wordt opgeroepen tot een zogenaamde protestactie.

Het motto van de actie is: ‘Actie = Reactie’. De organisatoren roepen de Nederlandse burger op tot een landelijke protestactie en vragen hen om op vrijdag 5 oktober tijdens de ochtendspits tussen 8.15 uur en 8.30 uur de motor stil te zetten. Als een olievlek verspreiden dergelijke oproepen zich over het land. ‘Wij zijn van mening dat de overheid te weinig doet om de burgers te ontlasten van de hoge brandstofprijzen. Natuurlijk weten wij dat de hoge olieprijs voor een belangrijk deel debet is aan de huidige prijzen, maar in het verleden zijn de accijnzen op brandstof meermalen verhoogd om een financieringstekort in Nederland te voorkomen. Op dit moment hoeft het kabinet zich daar geen zorgen meer over te maken. Maar de burger daarentegen betaalt ten opzichte van januari 1999 ongeveer 25% meer aan brandstof! Wij begrijpen dit niet meer, en vandaar deze actie’, aldus een van de organisatoren achter de landelijke protestactie, die verder anoniem wenst te blijven.

Particulier
De transportsector heeft op dit moment al meer successen geboekt. Het kabinet is in onderhandeling met Transport en Logistiek Nederland om een inventarisatie te maken van de mogelijkheden rond een compensatieregeling. Het actie comité ‘Actie = Reactie’ probeert zich in te spannen voor de particulier. ‘ Wij willen graag dat de overheid ook de burgers serieus neemt. Maar ja, wat kun je als burger nu doen? In je eentje niets, maar wij hebben wel een idee. Het gaat om een zogenaamde ‘wilde actie’. Er is niets rationeels aan ons plan. We hebben het wel een beetje professioneel aangepakt met website enzo - http://www.actieisreactie.cjb.net [red.] – We hopen dat wij met dit initiatief een beter klimaat kunnen scheppen om de onderhandelingen die de ANWB nu voert met de regering over afschaffing van de wegenbelasting ter compensatie van de hoge brandstofprijzen, positief te beïnvloeden. Ik bedoel je tank volgooien is nu toch al bijna decadent? Wie kan het nu nog allemaal betalen?’

Desiree bestaat niet meer voor Darius

"Ik praat niet meer tegen je. Voor mij besta jij niet meer in dit huis..."

Huilend liep Desiree het huis in na deze harde woorden van Mohammed Ali. Ali is boos en kan nog maar niet verkroppen dat Desiree hem heeft genomineerd. Ze waren toch broertje en zusje ?

Hoe er ook op Darius wordt ingepraat, hij houdt voet bij stuk. Desiree is een leugenaar. Ze had zijn excuses geaccepteerd vanwege het voorval met 'de broek' van van de week, maar hij vindt dat ze zijn excuses NIET heeft geaccepteerd en hem een mes in de rug heeft gestoken bij de stemronde in de dagboekkamer.

Ali: "ZE HEEFT HET NIET GEACCEPTEERD ANDERS HAD ZE MIJ FOKKING NIET GENOMINEERD ! WE WAREN ELKAARS ZUSJE EN BROERTJE EN ZOUDEN ELKAAR NIET NOMINEREN !"

Ferdi, Robin, Koos en Jolanda proberen Ali nog rede in te praten, maar het wil niet tot 'm doordringen.

Meer weten ? Lees er alles over in het streamverslag van vandaag.

Georgina's stem brengt meeste op

De stem van Georgina Verbaan is het meest geliefd als meldtekst op het antwoordapparaat. Het eigenzinnige stemgeluid van de voormalige GTST-ster bracht maar liefst 630 gulden op bij de online-veiling van ricardo.nl.

Deze site veilde de afgelopen twee weken twaalf stemmen van bekende Nederlanders voor het goede doel. De twee hoogste bieders per stem mochten de BN'ers een meldtekst voorleggen. Donderdag sloot de veiling.
De twaalf stemmen brachten in totaal 5163 gulden op. Voor Georgina Verbaan hadden de twee hoogste bieders allebei maar liefst 315 gulden over. De stem van Jeroen van Baaren van het RTL 5-programma "Wie denken ze wel dat ze zijn...?" was met een totaal bod van 116 gulden het minst populair.

Volgens ricardo.nl was de opbrengst boven verwachting. Elke ster geeft de opbrengst van de veiling aan een zelf gekozen goed doel.

16-jarige Amerikaanse hacker in gevangenis

Een rechtbank in Miami heeft een 16-jarige jongen veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf wegens het inbreken in de computersystemen van het ministerie van Defensie en het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA.

De jongen sloeg vorig jaar z'n slag, waarbij delen van de NASA-computersystemen plat kwamen te liggen. Hij kraakte computers en downloade software van de machines.

Ohoh.. de jeugd van tegenwoordig...

Eerste weekopdracht is gelukt

Om 12 uur moesten de BB Bewoners de weekopdracht uitvoeren. In de afgelopen week hebben zij een waterorgel moeten bouwen. Woensdag kwam er een keyboard en de bedoeling was het Wilhelmus te spelen en het waterorgel op de maat van de muziek te laten 'dansen'.

De voorstelling verliep foutloos en na de uitvoering van het Wilhelmus klonkt de verlossende stem uit de intercom.

"De weekopdracht is geslaagd..."

Angst windt mannen op

Angst windt mannen op; het versterkt de erectie. Dat beweren medisch psychologen van het Academisch Ziekenhuis Maastricht in de deze week verschenen editie van Medisch Contact.

Vrijwel alle wetenschappelijke literatuur wijst uit dat angst juist stimuleert, stellen de psychologen. Volgens de wetenschappers zijn er geen directe aanwijzingen voor een verband tussen angst en wat zij erectiefalen noemen.

Hmm, misschien een vervanger voor Viagra

Shania Twain en uierzalf

Shania Twain geeft schoonheidstips. Ze heeft haar geheim van haar mooie uiterlijk prijsgegeven. De mooie country-zangeres gebruikt geen dure crèmes en andere middeltjes om haar gezicht mooi in plooi te houden. Nee, ze gebruikt doodgewone uierzalf als dagcrème.

De 36-jarige zangeres zegt dat de uiercrème haar huid zacht en soepel houdt. En het is een goede bescherming tegen guur weer. Uierzalf is een bekend en goedkoop middeltje. Het wordt vaak gebruikt door boeren die het zalfje op de uiers van koeien smeren.

Shania Twain heeft pas een een mega-contract met het exclusieve Elizabeth Arden, een fabrikant van dure schoonheidsproducten getekend. Of de fabrikant blij is met Shania's uitspraken over uierzalf......

Melanie Brown woedend

Spice Girl Mel B. heeft het Britse mannenblad Loaded gedreigd met een rechtszaak. Ze is woedend omdat het blad naaktfoto's van haar heeft afgedrukt, terwijl ze zelf zegt nooit bloot te hebben geposeerd voor dat blad. Volgens Melanie Brown had ze tijdens de fotosessie altijd een bikini aan en is die later met behulp van de computer verwijderd.

"Ik moet goedkeuring geven voordat de foto's geplaatst mogen worden, en ik vind ze dus niet mooi", aldus een woedende Mel B.

De zangeres eist dat het blad een rectificatie plaatst met de vermelding dat het om trucagefoto's gaat.

Verboden te sterven

De burgemeester van een Frans dorpje aan de Côte d'Azur, heeft alle inwoners van zijn gemeente die niet beschikken over een eigen grafkelder, verboden te sterven.

De burgemeester kwam tot die maffe beslissing nadat de huidige begraafplaats van het dorpje overvol bleek. "Dan maak je toch een nieuwe begraafplaats", zou je zeggen, maar de plaatselijke groenen hielden dat tegen door de gekozen locatie af te wijzen. De zaak liep zelfs zo hoog op, dat een rechtbank werd ingeschakeld, die uiteindelijk de groenen gelijk gaf. De situatie is nu zo erg, dat er een wachtlijst is ontstaan van maar liefst 19 doden.

Thuis trouwen

Verliefde stelletjes met trouwplannen hoeven in de Brabantse gemeente Alphen-Chaam niet meer naar het gemeentehuis. Als het aan burgemeester en wethouders ligt, sluit de ambtenaar van de burgerlijke stand op verzoek voortaan ook huwelijken aan huis. De gemeenteraad moet het voorstel nog wel goedkeuren.

Alphen en Chaam zijn door de gemeentelijke herindeling samengegaan. Het gemeentehuis in Alphen heeft geen trouwzaal meer. Daarvoor moeten de Alphenaren naar Chaam, wat niet door iedereen op prijs wordt gesteld.

Schaamluis neemt bajes over

In de Antwerpse gevangenis heerst een ware schaamluisplaag. Wie de "kruiskriebelende" beestjes heeft meegebracht, is niet zeker, maar waarschijnlijk kwamen ze binnen via enkele opgepakte verstekelingen.

De matrassen van de celbedden worden vervangen en alle lakens en kleding krijgen een behandeling met een speciaal middel. De bewakers en de gevangenen moeten eveneens behandeld worden.

Veronica knoeit met telefoonlijn BB

Havoc had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Wat gebeurt er nu ? de telefoon nummers van BigBrother liggen een beetje in de war. Wat is de situatie? Als volgt:

Bel het befaamde nummer en wat krijg je voor een keuzes

- Stem op Ferdi en rara je stem gaat naar Darius..

Vreemd zul je denken... het wordt nog ff wat gekker...

- Stem op Darius en je vote gaat naar Koos ??

wat wil veronica hier mee bereiken??

Even terugdenken.. als je op Ferdi stemt moet Darius er uit.. Als je op Darius stemt moet Koos er uit.. Lijkt mij dat Ferdi geen enkele vrees hoeft te hebben om er uit gestemd te worden. Lijkt mij meer een verzoek om te kiezen tussen Koos en Darius. En wie is inmiddels dat gelal van Darius al niet zat. Zou deze jongen nu al zijn platen contract binnen hebben. Zou hij nu al genoeg voor Veronica in het laatje weten te brengen??

Of heeft men genoeg gehad van de chauffeur, de man die beter voor de bus geselecteerd had kunnen worden, Maar bij een vermoedelijk gebrek aan deelname aan BB en het feit dat men zeker Bart niet meer in het huis wilde hebben, heeft men toch maar gekozen voor Koos, hij die zelfs de bus niet waardig was.

Het stemmen laat ik aan jullie over. Het oordeel over dit nieuws ook. Kijk en Oordeel..

Wees objectief en Ga voor het mooiste programma..

Voc, Signing off.

Volg alle ontwikkelingen betreffende de telefoonlijnen in dit topic op het FOK!forum

Derde record in vier dagen voor FOK!

Voor de derde keer in vier dagen heeft FOK! zijn bezoekersrecord
gebroken. Vooral op het forum is het nog nooit drukker geweest
als nu!


Staat ons oude record van 19 september 2000 nog op een totaal van 108.988 pageviews, vandaag hebben wij er maar liefst 119.251 !!
Hiervan waren er 92.732 voor het forum en 26.519 voor de frontpage.

Alle bezoekers wederom ontzettend bedankt en op naar de 125.000 !!

Update:
Arjen's cron jobje voor de stats werkt toch nog niet helemaal jofel geloof ik
De volledige stats van gisteren (21-09) blijken toch nog ff iets hoger te liggen

Forum: 94.025 pageviews
Frontpage: 26.799 pageviews
totaal: 120.824 pageviews !!!

Alleen in het Big Brother forum zijn gisteren al ruim 800 berichten geplaatst.
Ook de andere forums en de 178 reacties op de frontpage dragen daar nog eens hun steentje aan bij. Maar met dik 6000 members mag je toch ook verwachten dat we redelijk bezocht worden, niewaar ? Iedereen nogmaals bedankt !
Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.