Speciaal voor de ladies: glitterpillen om je poep op te vrolijken

Meiden poepen niet, maar als het om glitterpoep gaat schijten ze het liefst de hele pot vol. Ladies, het kan nu écht! Er zijn glitterpillen te koop waardoor echt al je shit onder de glitters zit.

Op Etsy -een marktplaats voor handgemaakte spullen- zijn glitterpillen te koop waardoor je sparkly glitters achterlaat na je dagelijkse dump. De pillen zijn in verschillende vrolijke kleurtjes te koop, wat toch weer wat kleur toevoegd aan het altijd saaie bruin.

Wil je verrast worden in de wc? No problem, er zijn ook pillen met glitters waarvan je de kleur niet weet! Super tof toch. Etsy: "Het is een uniek product dat veel mensen fascinerend vinden. Het ziet er awesome uit!" Dat geloven we graag, maar je moet ze niet in je mond stoppen. Het is niet veilig, hoewel het niet giftig is.

Hoewel we het normaal nooit leuk vinden als iemand een foto van zijn verse drol instuurt, maken we voor deze gelegenheid een uitzondering. Dus durf je het aan? Submit dan jouw glitterpoep en wie weet plaatsen we het in een speciale kerstspecial.

Glitterpillen voor inname
Glitterpillen voor inname