Indie Update #2

indie update 2 freebies

Natuurlijk is er maar één manier om te laten zien wat deze engine kan en dat is middels games! Of het nu gaat om in-browser games, apps of de standalone executables: Unity is van alle markten thuis en dat blijkt ook in het aanbod van de freebies van deze week. Naast de freebies hebben we deze week ook een aantal games die een euro of twee kosten. Schroom je echter niet want deze games zijn absoluut hun prijskaartje waard!

Dead Trigger (gratis)
Type: FPS. Platform: Android / iOS
De mensen van MadFingerGames hebben al een aantal titels binnen hun mobiele games-portfolio staan. Hun laatste game, Dead Trigger, plaatst je in een stad die bezet is door zombies. Aan jou om het dode gespuis echt dood te maken. Dead Trigger is beschikbaar op Android en iOS
 
 
Temple Run (gratis)
Type: Platformer. Platform: Android / iOS
Temple Run zal voor de meesten onder ons geen verrassing meer zijn. Wat wellicht wel een verrassing is, is dat de laatste versies van de game gemaakt zijn in Unity3D. In Temple Run word je achterna gezeten door een horde gestoorden apen. Probeer, middels het tikken, slepen en tilten zo ver mogelijk de jungle uit te rennen. Speel Temple Run op Android en iOS
 
 
Paper Moon (gratis)
Type: Platformer. Platform: Browser-based 
Paper Moon is een kleine platformer waarbij je, middels een druk op de spatiebalk, bepaalde delen van het level naar voren en naar achteren kunt schuiven. Tel daarbij het niet-lineaire levelverloop en de Tim Burton-esque graphics op en je hebt een leuke platformgame! Speel Paper Moon op de site van ontwikkelaar Blurst.
 

Max and the Magic Marker (demo gratis)
Type: Puzzle / Platformer. Platform: Browser-based
Ook Max and the Magic Marker zal voor velen van jullie redelijk bekend terrein zijn. De Wii-hit uit 2010 heeft ondertussen flink wat platformen aangeschreven en met een recente release op iOS is het weer eens tijd om de hersenbrekers die de kleurrijke game biedt opnieuw te proberen. Een demo van de game is te vinden op de officiële website.
 

Jelly Defense (€3,68 Android / €2,39 iOS)
Type: Tower Defense. Platform: Android / iOS / Mac
Onze eigen Pheno is in ieder geval ‘hooked for life’ en dat zegt natuurlijk wat. Jelly Defense is een kleurrijke, vrolijke maar uitdagende tower defense game. De game biedt een leuke twist op het bestaande tower defense-genre en is verkrijgbaar via de Google Play Store  en de App Store.
 

Beat Sneak Bandid (€2,39)
Type: Rythm / Puzzle. Platform: iOS
Alle klokken zijn gestolen door Duke Clockface en de wereld leeft in chaos. Het is aan jou, Beat Sneak Bandit, om ze terug te stelen. Dit stelen doe je in een heerlijke setting van beats, puzzel en stealh. Een combinatie die voor unieke en amusante gameplay zorgt. Voor je het weet raak je zelf de tijd kwijt. Beat Sneak Bandit is beschikbaar via de App Store.

Indie Update 1

De volgende stappen?
En met deze freebielijst is er een einde gekomen aan deze Indie-Update. Omdat dit een format-in-wording is willen wij jullie graag betrekken bij het verder uitpluizen van deze terugkerende special. Waar zouden jullie meer over willen lezen? Van welke Indiegames zouden jullie graag een review willen zien? Feedback, suggesties en tips zijn natuurlijk altijd welkom! Voor feedback en suggesties kun je terecht op ons forum. Tips mogen altijd via de submitGame On!