FOK!games roddelrubriek


Cortana wil trouwen en kinderen
<\/center>

De lieftallige Cortana heeft samen met de Master Chief al een paar keer de wereld gered, maar voelt zich steeds minder thuis in haar virtuele verschijning. \\\"Ik wil een echt lichaam en mooie strandwandelingen kunnen maken. En verder net als iedere vrouw wil ik een droomhuwelijk en kinderen!\\\", sprak een zeer gefrustreerde Cortana tegen ons blad.

Master Chief heeft bij het opperbevel gesmeekt om aan Cortana\\\'s verzoek gehoor te geven, maar die hebben tot op heden geen idee hoe ze haar bits en bytes kunnen omzetten. De gouverneur van Californë, Arnold Schwarzenegger, heeft haar smeekbede gehoord en wil een overgebleven Terminator T-800 cyborg beschikbaar stellen, maar daar wil defensie niets van weten.

\\\"Die dingen zijn hartstikke gevaarlijk! Dadelijk heeft ze eens PMS en vernietigt ze alles en iedereen. Nee dank u gouverneur!\\\", aldus de woordvoerder van defensie. Cortana bleek ontroostbaar en heeft zich teruggetrokken in een oude 386 linux server.









Hoe Cortana zichzelf graag zou willen zien

Bill Gates verliest Microsoft tijdens potje poker
<\/center>

Gisteravond heeft Bill Gates, eigenaar van Microsoft, al zijn aandelen verloren in een \\\"high-stake\\\" potje virtueel pokeren. Tegenstander was Satoru Iwata, CEO van Nintendo Inc.

Vijf jaar geleden liepen Satoru Iwata en Bill Gates elkaar tegen het lijf in een vakantieoord op het eiland Aruba. Daar raakten ze beiden hevig verslaafd aan het spel poker. Competitief als ze beiden waren hebben ze vervolgens iedere week voor een periode van vijf jaar in het grootste geheim online tegen elkaar gepokerd.

Na een speelsessie van meer dan zes uur, waarbij Bill met meer dan 14 miljoen achter stond, probeerde hij Satoru Iwata af te schrikken met een laatste bluf. Helaas pakte deze strategie verkeerd uit toen hij Microsoft inzette, Satoru aarzelde geen moment en verhoogde met Nintendo. \\\"Straight Flush beats three of a kind\\\" aldus Satoru Iwata.


Een van de aangekondigde games nadat Gates zijn aandelen was verloren<\/center>

Direct na een pers-statement van Microsoft kondigde Iwata een nieuw beleidsplan aan voor de nieuwste aanwinst van het Nintendo concern. Zo zal Windows Vista voortaan verder ontwikkeld worden als Nintendo XP. Ook voor de net gereleasde Xbox360 zal de overname niet zonder gevolgen blijven. Zo zal de game DOA4 flink onder handen genomen worden en worden uitgebracht als Princess Peach Beach Ball Extreme. Microsofts\\\' eigen \\\'Mech\\\' -genre zal uitgebreid worden met de nieuwe mechsimulator Mario Machines.

Vreemd genoeg zal de ontwikkeling van Halo 3 wel doorgaan. Nintendo kondigde gelijk de subtitel aan: \\\'Halo 3: Master Chiefs Identity\\\'.

Eigenaars van de Xbox360 kunnen gratis stickers aanvragen met daarop het Nintendo logo. Eigenaars van het premiumsysteem krijgen daarbij nog een gratis Nintendo ballpen.


IS SADAM HUSSEIN DE VERLOREN BROER VAN MARIO?<\/center>

Advertentie

Britney Spears:
Paparazzi Proof<\/center>

Er worden negen verschillende foto\\\'s gemaakt van Britney Spears die Britney liever niet in de kranten ziet verschijnen. Ga samen met Britney en haar vriendinnen op jacht naar de schuldige fotografen en achterhaal de foto\\\'s. Ontdek een complot dat de wereld voor altijd zou kunnen veranderen. Met een meeslepend verhaal geschreven door gelauwerde schrijver Dick van Dyke en met beroemdheden als Justin Timberlake als haar jaloerse vriend en Kathy Bates als haar gestressde producer.

<\/center>


\\\"ze hebben allebei een snor\\\"<\/center>
Ook deze week is het weer raak. Een KOOPA-TROOPA, die om redenen anoniem wil blijven, heeft aangifte gedaan tegen MARIO. Mario zou hem en vele anderen in een geheime ruimte van het paleis hebben opgesloten en daar MARTELPRAKTIJKEN uitvoeren. Aangezien dit al de derde aangifte in vier weken is, hebben lezers ons tips gestuurd dat Mario mogelijk de broer van SADDAM HUSSEIN zou kunnen zijn. Naast dat ze beiden een verleden van martelpraktijken hebben (denk aan mario\\\'s stelselmatig afranselen van dhr. Bowser) hebben ze allebei een donkere snor en staan ze vaak lachend op foto\\\'s. Mario liet via een persvoorlichter van het mushroom koninkrijk weten geen commentaar op de kwestie te willen geven.

KIJK SNEL OP DE LAATSTE PAGINA VOOR EEN GEWELDIGE PRIJS!<\/marquee>



FOK!games Roddel Rubriek©<\/sub>

Help ons; deel dit item als je het leuk vond
Gamenieuwtje gevonden? Tip ons dan via de submit!
Schrijf je graag over games of e-sports? Join the gamescrew!
De comments staan op de laatste pagina