FOK!games interviewt West Coast Customs

Het tuning-genre is tegenwoordig zeer populair, dit kan je onder andere opmaken uit het aantal tuning games welke er de afgelopen jaar(en) zijn uitgekomen. Zo zijn er naast Street Racing Syndicate, Juiced en Need for Speed: Underground er nog wel een aantal te bedenken. Midway zag hier blijkbaar ook wel heil in gezien ze binnenkort met LA Rush komen. LA Rush is een racegame welke zich, zoals de naam al doet vermoeden, in Los Angles zal afspelen.

Los Angles dus, ofwel de West Coast van Amerika, waar doet me dit aan denken... Natuurlijk! Wie kent het niet? De West Coast Customs. Deze tuning firma is wereldwijd bekend geworden dankzij het programma Pimp my Ride op MTV, waar ze auto\'s die met duck-tape bij elkaar worden gehouden omtoveren tot glimmende bolides met een even imposant hi-tech interieur.

Even terug werd er in Rotterdam de 100% Tuning autobeurs gehouden, waar alle nieuwste snufjes op het gebied van autotuning tentoon gesteld werden. Om deze beurs te promoten had de organisatie hiervan een aantal werknemers van West Coast Customs vanuit het zonnige LA over laten vliegen om hier in ons koude kikkerlandje wat optredens en interviews af te geven.

Door de game LA Rush die recentelijk is uitgekomen zijn we vervolgens uitgenodigd een interview te houden met een paar mensen van West Coast Customs te weten Big Dane (welke zijn naam eer aan doet) en Alex welke vooral door flink wat tattoos en piercings wordt gekenmerkt. Laten we eens kijken wat voor antwoorden deze twee jongens van de West Coast hadden op onze vragen...