FOK!games roddelrubriek

Perzische prins opgenomen in psychiatrische inrichting

Zoon van de oliesjeik Abdula Amala is gisterochtend met spoed opgenomen in een psychiatrische inrichting. De jonge prins die jarenlang rondgereisd heeft, kwam eergisteren terug van een korte vakantie op het toeristische \"Eiland der Tijd (TM)\". Eenmaal thuisgekomen bleek de prins te kampen met ernstige hoofdpijn en had hij reeds diverse blackouts gehad. Omdat het land van de sjeik momenteel in een oorlog verkeert, was een goede behandeling in het thuisland niet mogelijk. De nieuwe vizier van de sjeik heeft daarop medische hulp gezocht bij de Amerikaanse regering. Momenteel is de prins opgenomen in een prive-kliniek in het Amerikaanse Beverly Hills. Volgens de artsen is de toestand van de prins nog steeds kritiek.


De prins in de privé kliniek in Beverly Hills, USA

Racisme en oorlog in World Of Warcraft!

Op een regenachtige nacht in World of Warcraft hebben de elfjes van de nacht geprobeerd het vredige dwergenvolk voor altijd van de servers te laten verdwijnen. Een week eerder riepen de elven op tot het doden van dwergen. Leuzen als \"Het is hun schuld dat de server vol zit!\" en \"Altijd pakken die klote dwergen het goud!\" waren op elke muur in elke stad te lezen.

De dwergen klaagden bij de admins, maar omdat de meesten van hen als nachtelf door het leven gaan werd er weinig gehoor gegeven aan de ellenlange klachtenstroom. De dwergen schreven hierna brieven waarin zij in een laatste angstige poging probeerden vrede te sluiten met de elven, maar het was al te laat. De elven verklaarden massaal de oorlog aan de dwergen.

Ongeveer 80% van de dwergen is ondergebracht in werkkampen en moesten hun veelal hoge levels afstaan aan lager gerankde elven. De overige 20% is gevlucht naar aparte servers en hoopt door middel van allianties de oorlog binnen vijf jaar te kunnen beëindigen!



Joanna Dark klaagt Rare aan!

Vorige week is bekend geworden dat JOANNA DARK developer Rare gaat AANKLAGEN. De reden hiervoor zou zijn dat Dark niet tevreden was met de nieuwste GAME welke biografisch over haar avonturen is gemaakt.

\"In de pers werd de game neergezet als een derderangs product. Dit heeft haar imago ernstig geschaad en ze kan al twee weken lang bijna geen WERK meer vinden.\" Aldus de Advocaat van Dark, dhr. G. Spong.

Welk bedrag Dark van Rare zou willen hebben is nog onbekend maar volgens Spong zou het gaan om een bedrag met in ieder geval ZES nullen.


\"Er gaat veel geld geeist worden\", aldus dhr. Spong\"















\"Haar
imago is
ernstig
geschaad.\"

KIJK SNEL OP DE LAATSTE PAGINA VOOR EEN GEWELDIGE PRIJS!



FOK!games Roddel Rubriek©