Win een betakey voor World of Warcraft: Battle for Azeroth

Na de Burning Legion te hebben verslagen staan de Alliance en de Horde weer lijnrecht tegenover elkaar in World of Warcraft: Battle for Azeroth. Over ter wereld duikt het mysterieuze mineraal Azerite op, met enorme krachten dat de langdurige factiestrijd na al die jaren kan beslissen.

Zowel de Alliance als de Horde kunnen alle hulp gebruiken die ze kunnen vinden en daarom reist de Alliance af naar Kul'Tiras, terwijl de Horde probeert de loyaliteit van het Zandalari-rijk voor zich te winnen. Ook krijgt elk factie vier speelbare allied races, is er nieuwe PvE content in de vorm van island expeditions en grootschalige warfronts, en kunnen PvPers bloed laten vloeien in de nieuwe war mode. Ook kunnen spelers weer hun skills testen in nieuwe dungeons en raids, en krijgen een aantal classes een flink aantal tweaks.

De oorlog tussen de Alliance en Horde nadert in ieder geval snel, want World of Warcraft: Battle for Azeroth is 14 augustus uit op pc. Wil je niet zo lang wachten en wil je de Allicance of de Horde nu al een pak slaag geven? Dat kan! De closed beta van World of Warcraft: Battle for Azeroth is net begonnen. Nu kun je hopen op een key van Blizzard door mee te doen in hun opt-in programma, of meedoen met deze prijsvraag en een enorme kans maken op een key. Wij mogen namelijk in samenwerking met Blizzard Entertainment 100 betakeys vergeven.

Wat moet je er voor doen? Heel simpel, geef op de volgende pagina aan met wie jij speelt: de Alliance of de Horde. Uit de deelnemers krijgen 50 Alliance-spelers en 50 Horde-spelers een key. Meedoen kan tot en met 10 juli. Deelnemers krijgen persoonlijk bericht per mail en pm.