FOK! zoekt nieuwe reviewers!

Icoon Sitenews - Join the crewDe Frontpage redactie van FOK! is weer op zoek naar nieuwe reviewers. Het gaat om mensen met interesse in bioscoopfilms, muziek en boeken.

Genre
Films
Hou je van films, rood pluche en kun je ook nog een beetje schrijven? Wie weet ben jij onze nieuwe filmreviewer. Je mag dan naar speciale persvoorstellingen, waar de nieuwste bioscoopfilms voor een select groepje pers gedraaid worden, weken voor de première. Inclusief kopje koffie, om vervolgens er een leuk stukje voor op de frontpage van te maken.

De ideale filmreviewer is studente en woonachtig in Amsterdam. Niet dat we dat nu noodzakelijk zo'n gezellige stad vinden, maar de persvoorstelling zijn vrijwel altijd in de hoofdstad. In de Pathé Arena, bij de distributeur of soms zelfs in het Filmmuseum in het Vondelpark. Studente, omdat de voorstellingen overdag zijn en we niet voor niets een fotoboek hebben. Nou vooruit, dat laatste is alleen een pluspunt, liefst twee.

Boeken
Onze ideale boekreviewster is tegen de dertig en zit thuis met een kind. Ook dat klinkt weer erg veeleisend. Het geeft in elk geval aan dat je tijd genoeg moet hebben om zeker twee boeken per maand uit te lezen en er een stukje over te schrijven. Dat lezen kost gewoon tijd. Wel worden boeken voor je aangevraagd, je betaalt alleen de portokosten. Natuurlijk mag je ook nog steeds over eigen aankopen schrijven.

Muziek
De muziekreviewers die we nu hebben, zijn allemaal net moppersmurf: Ik haat housemuziek! Op zich valt dat ook wel weer mee, maar we zijn dus op zoek naar iemand wiens voorkeur echt uitgaat naar de boink boink muziek. Liefst ook iemand die vaak naar feesten gaat en dus behoorlijk thuis is in de dance-scène van vandaag.

Algemeen
Je ziet, op FOK! mag het allemaal wat los, zolang de boodschap maar duidelijk is. Denk jij dat het crew zijn op FOK! je wat te bieden heeft? Doe je bijvoorbeeld Film en Theaterwetenschappen? Studeer je Nederlands? Of denk je dat je het gewoon erg leuk gaat vinden? Dat is wat we je kunnen bieden. Een leuke ervaring, leuke collega's en de kans om iets leuks te doen met je hobby als filmfanaat, boekenwurm of DJ-wannabee.

Stuur dan een email naar ons. Laat je CV maar zitten, maar vertel wel de dingen die je van belang acht voor de functie als reviewer en vergeet vooral je motivatie niet. Wat verwacht jij nou uit FOK! te halen? Wat maakt jou nou zo'n aanwinst voor FOK!? Je mag best overdrijven, daar prikken we toch zo doorheen. Daarvoor zijn we reviewers immers.

De uiterste inzenddatum is zaterdag 3 maart, uiterlijk om 23:59h. Daarna bekijken we de inzendingen en laten we iedereen weten of ze afgewezen zijn, of dat we graag een proefreview van ze willen lezen. Die mail kun je uiterlijk op donderdag 8 maart in je mailbox verwachten.