Sega Superstars (EyeToy)

Chuchu Rocket: De eeuwige strijd tussen kat en muis. Het is de bedoeling dat jij zoveel mogelijk muizen naar het ruimteschip leidt door de bruggen dicht te houden. Je moet er voor waken dat de katten niet in het schip komen. Dit kun je doen door de bruggen open te laten gaan op het moment dat er een kat overheen loopt.

Sonic the Hedgehog: Het doel is om Sonic door een tunnel heen te helpen, alleen kom je onderweg allerlei obstakels tegen die je moet zien te ontwijken.

<\/center>

Crazy Taxi: Heb je wel eens naar een Taxi staan gillen en zwaaien? Dat is dus de bedoeling in deze game. Je moet namelijk proberen om de aandacht van de taxi zien te krijgen.

Virtua Fighter: Virtua Fighter kent iedereen wel. Een 1v1 vechtspel waarbij je moet proberen je tegenstander op de juiste manier te raken. Kijk uit want hij slaat ook terug en moet je dus proberen te blokken.

<\/center>

Nights: Geweldige oefening voor je armen. Je moet je armen namelijk de hele game spreiden om vervolgens night door de ringen heen te laten vliegen.

Virtua Striker: Je hebt een bal en een aantal ballonnen in beeld. Iedere ballon heeft een andere waarde, aan jou de taak om die ballonnen te raken die de meeste punten waard zijn.

<\/center>

Samba de Amigo: Ken je dit spel nog met de sambaballen? Nou die zijn er niet meer maar je moet nog wel het punt aanraken waar de bal op dat moment langs komt.

Monkey Ball: Probeer met het aapje zoveel mogelijk bananen te pakken als je kunt.

The House of the Dead: Als je van je agressie af moet is dit wel een leuk spel. Je moet zoveel mogelijk zombies wegmeppen.

<\/center>

Space Channel 5: Je moet de moves van de Morolian onthouden en die op de maat van de muziek weer na doen.

Billy Hatcher: Pak een ei en rol deze over je vijanden heen!

Puyo Pop Fever: Uit de lucht komen alleen Puyo. Je moet proberen met je hele lichaam om deze het bakje met dezelfde kleur te krijgen je moet alleen uit kijken voor de bommen die ook komen.