Thrustmaster Racing Wheels

Wie het batterijvakje al had gevonden op de vorige pagina mag zich een geoefend puzzelaar noemen. Het is bijna niet te zien waar de vier penlights moeten worden aangesloten en er had bijna geen slechtere plek voor kunnen worden verzonnen. Na het plaatsen van de batterijen en het aansluiten moet het stuur ook aangezet worden. En raad eens waar die schakelaar zich bevindt? Onder het batterijvakje, prachtig verstopt.


Oh daar!<\/center>

Het combinatiestuur werkt zowel op PS2 als op PC. De kwaliteit van dit stuur is gelijk aan die van het wireless stuur. Het stuur zelf voelt prima aan, maar ook deze montagestukken zijn voor het grootste deel van plastic. Het pedalenblok is erg licht waardoor het erg makkelijk verschuift. Probeer dus niet plots te remmen of fanatiek gas te geven want dan gaat je rempedaal er plots vandoor.

Het grote voordeel bij consoles als de PS2 is dat alles Plug-and-Play is. Bijna alle hardware kun je insteken of uittrekken terwijl je aan het gamen bent zonder de console te resetten. Bij dit stuurtje werkt dit helaas niet. Het stuur steek je in terwijl je PS2 uit staat en zelfs dan werkt het vreemd genoeg niet altijd. Meerdere malen was het nodig de PS2 te resetten omdat het stuur niet reageerde. Zoeken in het boekje levert niets op en op het stuur zit maar één knopje om te wisselen tussen PC en PS2 stand en dit lijkt geen resultaat te hebben.