De Sims 2


Ik bepaal zelf graag welke software ik draai

Bij het openen van de verpakking valt op dat het geheel bestaat uit 4 cd\\\'s. Het eerste dat mij door het hoofd schoot was dat het wel uren zou duren voor het geheel geïnstalleerd zou zijn, maar dat bleek gelukkig mee te vallen; de installatieprocedure verloopt moeiteloos en als je tijdens het installeren nog even je systeemspecs doorstuurt naar EA krijg je van hen via mail alvast de eerste gametip. Netjes.

Tijdens het installeren krijg je tevens een kleine memory/trivia quiz voorgeschoteld, waarmee je niet alleen je kennis van de Sims kunt toetsen, maar ook nog eens niet merkt dat de installatie toch een minuut of 20 duurt (op mijn systeem).
Na installatie is de vrije ruimte op de harddisk opeens met ruim 2Gb geslonken, maar soit, we kunnen het spel opstarten.

Op het scherm verschijnt een melding waaruit blijkt dat ik mijn virtual cd software dien uit te schakelen. Da\\\'s al direct een fors minpuntje, aangezien ik graag zelf bepaal welke software ik wel en niet wil draaien op m\\\'n pc. Na uitschakelen van de \\\'boosdoener\\\' start het spel op met een introfilmpje, en wat opvalt is dat het laden al meteen flink sneller gaat dan bij de standaardinstallatie van the Sims het geval was, en dat is dan weer wél positief.


<\/center>