Eronieuws - Priceless Sex Machine en meer



Zoals elke maand kun je ook deze maand weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn. Deze maand onder andere een designvibrator en de Priceless (Fleshlight) Sex Machine!

Sensual Touch




Het nadeel van veel vibrators is dat je een flink 'staaf' moet aansturen om een relatief klein gebied te stimuleren. Als je gewoon je vingers gebruikt kun je veel beter druk leggen en bepalen wat er gebeurt, maar jammer genoeg missen je vingers juist weer de stimulans van de motorgestuurde vibratie. De Sensual Touch is een ideale tussenoplossing, het combineert namelijk het beste van twee werelden. Door een motortje om je pols te gespen en een klein vibratortje om je vinger te schuiven, verandert je vinger in een soort kleine vibrator. Het resultaat: je persoonlijke en perfect stuurbare vibrator. De Sensual Touch is een robuuste vibrator die de handmatige masturbatie voorziet van een hele nieuwe ervaring. De trillingen worden door je vingers overgenomen, waardoor je je met je vinger nog makkelijker kunt stimuleren. De aanschafprijs is vrij laag en de Sensual Touch is erg makkelijk in het gebruik, waardoor deze echt een aanrader is.

Minx vibrator




Soms zijn er van die artikelen waarbij je je afvraagt wat nou precies de bedoeling is geweest van de fabrikant. De Minx is zo'n artikel: een vibrator die er niet alleen heel bijzonder uitziet, maar ook nog eens heel erg chique is verpakt en zelfs is voorzien van een heuse standaard. Deze zéér exclusieve Minx vibrator is voorzien van een roze pluim, welke niet alleen bedoeld is voor de sier, maar ook uitstekend kan dienen om mee te strelen. Als de Minx niet in gebruik is kun je deze op de meegeleverde massief sterling zilveren standaard plaatsen als een soort pronkstuk, of eventueel opbergen in het luxe gevoerde roze kistje.

De Minx beschikt over een krachtige traploos regelbare motor, welke aan te sturen is doormiddel van een draaiknop aan de onderkant. De vibrator is ontworpen door Shiri Zinn, die zich als doel had gesteld om kunst en erotiek "te vertalen naar een luxe, hoogkwalitatieve, sensuele en vrouwvriendelijke sex toy". Het geheel ziet er dan ook bijzonder uit, maar qua vibratie verschilt de Minx niet veel van andere vibrators uit het duurdere segment. Als je graag geld uit wilt geven aan design, dan is de Minx zeker het overwegen waard, het won niet voor niets de International Erotic Award in 2002.

Strippoker




Poker is hot! Hele volksstammen brengen hun avond door met vrienden om een kaartje te leggen, om geld of om punten. Maar Poker kun je nog een stuk 'hotter' maken, door de bekende variant Strippoker te spelen. Speciaal voor hen die hun favoriete kaartspelletje willen combineren met die andere populaire hobby is er nu een speciale set te koop om mee te kunnen strippokeren. De set bestaat uit een metalen blik met daarin een gebruiksaanwijzing, honderd zwarte en roze chips en een pak kaarten. De set is specifiek alleen geschikt voor de erotische variant van poker, want de kaarten zijn voorzien van (half-)naakte dames en de chips zijn niet verzwaard. De essentie van het spel is simpel en kan op verschillende manieren worden gespeeld. Bij strippoker speelt men vaak in de variant 'Five Card Draw', waarbij je een set kaarten krijgt en enkele van deze in kunt ruilen om een betere hand te krijgen. De verliezer van de ronde moet bij dit spel een kledingstuk uittrekken of er kan gespeeld worden om fiches. Eventueel kun je ook een aantal andere kaarten bij het spel betrekken, waarbij de deelnemers bepaalde erotische opdrachten moeten vervullen. De strippokerset is vooral leuk om cadeau te geven, want het geheel ziet er erg fleurig uit. Jammer alleen dat de kaarten zo zijn vormgegeven dat ze vooral mannen aan zullen spreken.

Eetbare Body Pen Set




De Eetbare Body Pen Set is vooral bedoeld als een erotische gadget, waarbij het praktische nut ondergeschikt is aan de uitstraling die het heeft. Met de set kun je op het lichaam van je vriend of vriendin een boodschap schrijven en deze vervolgens eraf likken. Met de twee pennen, in de smaken chocola en aardbei, kun je op zijn minst twee coupletten van het volkslied kwijt op de dijen van je partner om ze er vervolgens smakelijk vanaf te halen. De smaken vallen wat tegen, vooral de pen met de smaak aardbei, maar de pennen zijn makkelijk in het gebruik, leuk om eens te gebruiken en bovenal gewoon erg grappig.

Priceless (Fleshlight) Sex Machine




Dat de fleshlight een revolutie was op het gebied van seksspeeltjes voor mannen is algemeen bekend. Minder bekend is dat er steeds meer artikelen worden ontwikkeld die het gebruik van de fleshlight nog makkelijker en plezieriger maken. Zo kon je een tijdje geleden al lezen over een apparaatje dat de fleshlight met de computer verbindt en is er nu weer een nieuw artikel op de markt, de Priceless (Fleshlight) Sex Machine. Alhoewel de naam van het produkt doet vermoeden dat deze alleen geschikt is voor de man, heeft de Priceless (fleshlight) Sex Machine veel meer in zijn mars.



Het hart van de Priceless (Fleshlight) Sex Machine is een aandrijvingsmechanisme dat aangesloten moet worden op een elektrische schroevendraaien of een accuboormachine. Door de machinale aandrijving wordt er een draaiende en pulserende stang in beweging gezet. Op die stang kan vervolgens een fleshlight worden bevestigd, waardoor deze draait en heen en weer gaat, zoals je kunt zien op onderstaande afbeelding:


Daarnaast is het ook mogelijk om het apparaat te voorzien van het meegeleverde opzetstuk voor de Vac-u-lock, waardoor je allerlei attributen die compatibel zijn met Vac-u-lock aan kunt sluiten op de Priceless Sex Machine. Hierdoor verandert deze in een neukmachine, die afhankelijk van de kracht van je boor- of schroefmachine flinke toeren kan maken:



De Priceless Sex Machine is een bijzonder compleet pakket, waarbij je zelf alleen nog even de boormachine uit de gereedschapskist moet plukken. Het is even puzzelen om alles voor de eerste keer in elkaar te zetten, maar daarna is de Priceless makkelijk in het gebruik. Doordat je zelf zorgt voor de krachtige motor ben je niet afhankelijk van een goedkoop Chinees of Taiwanees knullig motortje dat aangedreven wordt door een batterij, maar echt beschikt over 'power'. Ondanks dat de hier geplaatste afbeeldingen suggereren dat de machine nogal ruig beweegt, hoef je je daar geen zorgen over te maken. De Fleshlight is een bekend en zeer zacht artikel, waarbij je niet bang hoeft te zijn voor een ruw gevoel. Bij het gebruik van een dildo is de Priceless ook niet te snel of krachtig voor een prettig gebruik, zolang je zelf maar goed oplet of je de boor- of schroefmachine niet te hard aanzet. Aangezien de Priceless (Fleshlight) Sex Machine werkt met beproefde seksartikelen, zoals de Fleshlight en de dildo's van Vac-u-Lock weet je zeker dat je beschikt over kwalitatief hoogwaardig en prettig materiaal. De Priceless is niet goedkoop, maar met een goede boor- of schroefmachine die niet al te veel lawaai maakt ben je wel verzekerd van een handzame pijp- en neukmachine.




Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK! In de volgende edities van Eronieuws bespreken we onder andere de Body Bouncer en meer!

Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft online erotiekshop Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!