Eronieuws (18+): De Love Swing en meer!



Zoals elke maand kun je ook deze maand weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn. Deze maand onder andere de Love Swing, een nieuw erotisch bordspel en een bijzondere massagehandschoen!



Iris Vibrator


De Iris is volgens de promotionele tekst een vrouwvriendelijke vibrator, maar verzuimd wordt te vermelden wat daarmee precies bedoeld wordt. Is het misschien het opvallende design? De vibrator is verkrijgbaar in babyblauw en babyroze en heeft de vorm van een niet al te kromme banaan. Aan de ene helft is de vibrator van hard plastic, de andere zijde is van een soort rubberachtig materiaal. Het maakt de Iris prettig te hanteren en de buigzaamheid van het uiteinde is prettig bij de stimulatie. De vibrator van Belgische makelij heeft twee motoren, waardoor de vibratie op twee plekken kan worden ingezet; daarnaast kan de Iris gewoon vibreren, maar bijvoorbeeld ook pulseren. De twee krachtige motoren zorgen voor een flinke vibratie en de bediening van de motoren is vrij eenvoudig. De vorm van de Iris is prettig bij het gebruik rond de vagina, maar door de grootte van de top kan de vibratie net niet genoeg gericht worden. De Iris is binnen drie uur volledig opgeladen en kan dus altijd klaar voor gebruik zijn. De prachtige verpakking en het meegeleverde zwart zijden bewaarzakje maken de Iris tot een aanbevelingswaardige vibrator, maar het artikel is niet ideaal om uitsluitend te gebruiken voor de clitoris.



Fukuoku Five Finger Massage Glove


De Fukuoku massagehandschoen combineert de geneugten van een erotische massage met het plezier van het gebruik van een vibrator. De Fukuoku is namelijk een handschoen met aan elke vingertop een kleine vibrator. Doordat de handschoen voorzien is van een verstelband met klittenband past deze in principe aan elke hand. De zwarte handschoen is gemaakt van een soort kunststof, waardoor de aanraking met de huid niet zo heel erg sensueel overkomt. De vijf vibratortjes worden aangestuurd door een centraal kastje dat in de handschoen verborgen zit. De drie aaa-batterijen geven de kleine vibrators hun kracht, maar jammer genoeg is de vibratie niet al te sterk. De Fukuoku heeft helaas geen regelbare vibratiesterkte, waardoor je de stimulatie alleen maar kan verplaatsen. Door de wat ruwe stof is het voor de drager van de handschoen niet echt erotisch om de 'ontvanger' te voelen. Ook de vibratie, die voor de drager net zo hard is als voor de ontvanger, ontneemt de drager enigszins het gevoel. Vooral als je de handschoen even op een plek stilhoudt, voelt de gemasseerde de vibratie; bij het bewegen van de handschoen overheerst vooral het gevoel van de stof.



I rub my Duckie - Paris


De rubberen badeend. Wie is er niet mee groot geworden? Wie de jeugdige onschuld wil combineren met een erotische beleving (zonder daarbij natuurlijk aan illegale zaken te denken) kan terecht bij de I rub my Duckie, een badeendje met een bijzonder functie: een ingebouwde vibrator. Lekker handig als speeltje in bad, want de I Rub my Duckie is waterdicht. Het speelse badeendje is al jaren verkrijgbaar en is een van de best verkochte erotische speeltjes. Vandaar dat de fabrikant met diverse varianten is gekomen op het traditionele gele eendje. Zo is er een eendje met een duivelskostuum, eentje met een zwarte 'kinky' outfit en de nieuwste aanwinst is de luxe ogende I rub my Duckie - Paris. Een badeendje, verkrijgbaar in het roze of zwart, met een charmante imitatiebonten boa en een Swarovskikristal op de snavel. Als seksspeeltje is de I rub my Duckie niet het summum, daarvoor is de vorm onhandig en de vibratie te eentonig. Eigenlijk is het natuurlijk vooral een erotische gadget, die leuk is om cadeau te geven. De prachtige verpakking en het schattige uiterlijk maken dit speeltje tot een leuk hebbedingetje, maar verwacht geen wonderstimulatie.



Love Cube Romeo & Julia


Het is altijd moeilijk om een spel te vinden dat als voorspel kan dienen voor een echte vrijpartij. In het verleden kon je op FOK! al reviews lezen van andere erotische spellen, maar met wisselend succes. Love Cubes is een bordspel met dobbelstenen, waarbij het kort gezegd de bedoeling is om zo snel mogelijk de finish te halen. Niet letterlijk natuurlijk, want Love Cubes is louter bedoeld als voorspel. De route naar de finish bestaat uit een aantal neutrale vakjes, waarbij er eigenlijk niets gebeurt, maar ook uit een aantal zwarte en witte vakjes. Bij de zwarte vakjes moet je een opdracht uitvoeren, bij de witte moet je een vraag beantwoorden. De opdrachten en vragen staan in het meegeleverde boekje en zijn uiteraard erotisch van aard. Geef je volgens je spelpartner goed genoeg antwoord of voldoe je aan de eisen van de opdracht, dan mag je blijven staan en kun je bij een volgende beurt verder. Als je niet goed genoeg je best doet, moet je een aantal vakjes terug. De opdrachten en vragen zijn bedoeld om je alvast in de stemming te krijgen voor de finish: de winnaar mag met de dobbelsteen gooien en krijgt van de verliezer een behandeling uit het meegeleverde boekje. Het spel is dus een aanzet tot het liefdesspel. Het spel is leuk om te spelen, maar de uiteindelijke finish valt wat tegen. De beloningsopdrachten zijn wel heel erg specifiek en moeten maar net passen bij je stemming. Het hoort natuurlijk wel een beetje bij de intentie van het spel, maar wat vagere aanwijzingen hadden wat meer ruimte geboden voor de fantasie van beide partners.



Love Swing


Soms zie je van die erotische artikelen waarbij je ze direct wil proberen. Een daarvan is de beroemde Love Swing. Een kruising tussen een sling en een schommel, maar dan voor gebruik binnenshuis. De Love Swing biedt de gebruiker(s) de mogelijkheid om een heel nieuwe dimensie toe te voegen aan het seksleven.

Eigenlijk is het idee achter de Love Swing heel simpel. In de verpakking vind je allereerst een bijzonder groot schroefoog. Als je balken aan je plafond hebt zitten, dan kun je het schroefoog bevestigen waar je wilt. Heb je geen stevig plafond, maar wel houten deurposten? Dan kun je het schroefoog daar indraaien. Daarvoor moet je wel even je gereedschapskist tevoorschijn toveren, want je krijgt de dikke en lange (meer dan 10 centimeter) schroef niet zomaar in het hout. Als de schroef eenmaal is bevestigd, dan is de Love Swing gelijk klaar voor gebruik. Afhankelijk van de hoogte kun je de schommel namelijk met of zonder sterke veer ophangen. Met veer hangt de Love Swing een stuk lager, maar kan de persoon die in de schommel zit wel makkelijk op en neer bewegen. Zonder veer heb je die mogelijkheid niet, maar biedt de Love Swing nog genoeg bewegingsruimte (heen en weer!).



De Love Swing is echt een toevoeging voor je liefdesleven. De schommel is makkelijk te bevestigen en ook makkelijk weer op te ruimen. Het gebruik van de Love Swing is erg prettig. De meeste standjes die je kunt uitoefenen in de schommel positioneren de vrouw in de schommel. Eenmaal in de schommel kan de vrouw zich van alle kanten laten 'bedienen', wat zorgt voor extra stimulatie. De deining die de (eventuele) penetratie veroorzaakt geeft een prettig gevoel en doordat de vrouw de handen vrij heeft, kan deze eventueel ook gemakkelijk een vibrator gebruiken. In de meegeleverde folder staan allerlei suggesties voor het gebruik van de Love Swing, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor iedereen. Oefening baart echter kunst en de Love Swing is een erg leuke aanvulling voor je seksleven! Het artikel is wel wat prijzig (met de FOK!korting iets meer dan 140 euro), maar de banden waar je in kunt zitten/hangen voelen vrij sterk aan en zijn redelijk comfortabel. Dat maakt de Love Swing tot een echte aanrader, die je nog regelmatig uit de kast zult trekken!




Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK!

Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft online erotiekshop Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!