CD Review: B2K - You Got Served OST

Het album opent met de huidige single van B2K, 'Badaboom'. Een R&B nummer met een lekkere flow, ideaal om op te dansen met je favoriete sma of kill (om maar es even hip te doen). Iets vlotter is Do That Thing, wederom een erg lekker nummer, samen met Lil' Kim. Vooral het ritme, de vocalen van B2K met Lil' Kim en het catchy refrein maken dit nummer één van de betere van het album.

Arabische invloeden staan centraal in 'Take It To The Floor'. Een belletje hier, een fluitje daar en vooral veel schreeuwerige raps, maar niet op een slechte manier! 'Sprung' doet zijn ding downtempo en gaat op de R&B toer. Niet heel bijzonder door een redelijke standaardopbouw en gebruik van instrumenten, maar ook niet slecht. Precies hetzelfde geldt eigenlijk ook voor 'Out The Hood', hoewel dit nummer me meer aanspreekt dan de vorige, waarschijnlijk door de betere tekst en zang.

'Streets Is Calling' vind ik een wat minder nummer, door de wat gangster-achtige tekst die niet bij het rustige nummer passen. "Did you say my nigger got hit... Did you say he didn't make it... Please tell me you know who did this... I'm on my way and somebody's gonna get it...". Juist ja.

Het nichtje van Lil Fizz, Jhené, mocht eerder meetouren met B2K. Ook zette ze 'Happy' op het album, een track die doet denken aan Ashanti. Zoveel dat je zou zeggen dat het niks bijzonders was, maar Ashanti doet het ook niet bepaald verkeerd. Wie weet wat er dus nog voor Jhené te halen valt! Marques Houston zet met 'Smile' ook een redelijk standaard R&B nummer neer, maar slecht is het niet te noemen.

Gelukkig kan er weer gefeest worden, en wel met O'Ryan featuring Rufus Blaq! Hun nummer, 'Smellz Like A Party' doet het lekker dankzij de leuke raps, een paar heeeeys en hoooos en een catchy refrein met lekkere beat. Ook 'The One' van ATL klinkt heerlijk, niet zoals 'Can I Get It Back' van XSO Drive featuring Red Café, dat weer niets bijzonders biedt.

'Ante Up' is wel een geweldig nummer, in de stijl van DJ Kool, door M.O.P. featuring Funkmaster Flex. Het laatste nummer op de CD is de Ron G Remix van 'Uh Huh', het succesnummer van B2K. Niet onaardig!