CD Review: B2K - You Got Served OST

B2K

B2K, afkomstig uit Los Angeles, bestaat uit Omarion, Raz B, J Boog en Lil Fizz en wordt omschreven als urban boy band. In 2002 braken ze door met hun single "Uh Huh", een nummer met een poppy hip-hop geluid. Dankzij het succes van de single kreeg hun debuutalbum "B2K" veel aandacht. Ook het album dat daarna volgde, "Pandemonium", deed het prima en B2K tourde er wederom op los. Toen volgde dus kortgeleden het album "You Got Served".

Op dit moment doet B2K even niets. Op ruzie maken na althans. Op hun site, b2klovesyou.com, is te lezen dat de vier heren meningsverschillen aan het bijleggen zijn. Tot die tijd ligt hun tour stil. Ondertussen legt Omarion de laatste hand aan zijn solo debuut, dat naar verwachting in maart zal verschijnen.

You Got Served

In het kort gaat You Got Served over een crew, bestaande uit een groep vrienden. Ze zijn de beste dansers, totdat ze verslagen worden en interne ruzies de kop op steken. Ze zetten alles op alles om hun titel, en hun eer, te herwinnen.

Meer informatie over de film You Got Served vind je op de officiële website, hier. De trailer bekijk je (in Quicktime formaat) op apple.com.

De trailer is een must-see voor iedere hip-hop fan. De dansers in You Got Served verstaan hun vak, nooit eerder heb ik zulke strakke moves in een film gezien! Om het maar niet eens te hebben over andere strakke dingen...