CD Review: Jamai - Jamai

Enkele maanden geleden stond hij voor de eerste keer voor de gevreesde Idols Jury. Nu, maanden later is hij Nederlands meest bekende brillendrager en lolbroek.

Als een geboren performer wist hij met de kritiek van de strenge, doch rechtvaardige jury om te gaan en ontpopte zich met zijn opvallende verschijning als een ware Idool.



Jamai Loman is geboren op 30 juni 1986. Hij woont met zijn ouders en zijn twee zussen in Schoonhoven. Al op vroege leeftijd bleek dat hij een talent was. Hij was de ster in de groots opgezette musical 'ja Zuster nee Zuster' op de basisschool, die in een week avond na avond was uitverkocht.

Nu zit hij op het VMBO, in de derde klas. Ook hier was hij al voor Idols geen onbekende. Op de jaarlijkse Shownight laten Jamai en zijn neef Danny al zingend het publiek verstommen met het nummer 'Onderweg' van Abel. In de weekenden werkte hij in restaurant 'Lekzicht' waar Jamai als hij de kans kreeg de microfoon greep en de tent op zijn kop zette. Ook speelde Jamai voor Idols in het Jazzbandje 8CC op de piano. Ze hebben zelfs een instrumentale cd opgenomen.

Jamai's grote passie is entertainment. Muziek, musicals en piano spelen, Jamai doet dit alles met ontzettend veel plezier en weet dit als geen ander op zijn fans over te brengen!