Derde Star Wars-Jedi game in de maak volgens Cal Kestis acteur Cameron Monaghan

Cal Cestis acteur Cameron Monaghan heeft bij het Ocala Comic Con in Florida bevestigd: Er komt een derde Star Wars-Jedi game!

'We werken aan een derde game en daar zijn we momenteel mee bezig. Het is een grote onderneming en er zijn tot nu toe een aantal gesprekken geweest. Hopelijk kunnen we binnenkort beginnen en iets heel cools maken'. Zou de acteur gezegd hebben bij de grote conventie. Verder is er bekendgemaakt dat Stig Asmussen, de regisseur van de Star Wars-Jedi reeks, de studio Respawn Entertainment gaat verlaten. Asmussen heeft altijd gezegd dat hij de Star Wars-Jedi reeks als trilogie heeft willen uitbrengen.

Het is nog niet bekend wie Stig Asmussen gaat vervangen, maar EA (de uitgever van de games) heeft bevestigd dat 'veteranen van het Respawn Entertainment team zijn plek gaan overnemen en het team gaan leiden'. Aldus een woordvoerder van EA Games. Het vorige deel van de Star Wars-Jedi reeks kwam in april van dit jaar uit. Het spel kreeg verdeelde kritieken, voornamelijk vanwege technische problemen en bugs. Zie wat wij van FOK!Games ervan vonden in onze review.