Ihattaren binnen 2 dagen alweer weg bij Samsunspor: 'te veel eisen'

Samsunspor heeft binnen twee dagen gebroken met Mohamed Ihattaren vanwege extra eisen die hij heeft gesteld. Ihattaren zou de eerder overeengekomen voorwaarden willen wijzigen en onaanvaardbare verzoeken hebben gedaan.

Ihattaren werd samen met zijn vriendin woensdag op het vliegveld van Samsun verwelkomd door fans van zijn nieuwe club Samsunspor. Op internet waren beelden te zien waarop een grote groep fans aanwezig was en die hem toezongen. Hij kreeg meteen een sjaal om en werd overladen met enthousiasme van de Turkse fans.

Samsunspor-voorzitter president Yuksel Yildirim vertelde dat ze het eens waren met Ihattaren over de voorwaarden, hij zou per wedstrijd betaald worden. Dit omdat hij nog niet fit was. Ihattaren ging akkoord en werd gepresenteerd aan de fans.

Maar toen verscheen zijn zaakwaarnemer, die zei dat het contract nog niet getekend was. Hij eiste een maandsalaris en een deel van de transfersom als hij verkocht werd. Ook wilde hij meer geld voor zijn managersdiensten.

Yuksel was niet van plan om toe te geven aan de eisen van Ihattaren en de zaakwaarnemer: “Je bent een probleemspeler, waarom zouden we je betalen als je niet speelt? Je speelt volgens de afgesproken voorwaarden, of je vertrekt.”

Zo kwam een einde aan het korte avontuur voor Ihattaren bij de Turkse club.